önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

Kuzu
    Bilgili adamsın

Zamanında seni çok yanlış tanımışım..

Son 2 senedir iyice anladım..

Yorum

• optra
      Yeni Üye
      • 06 Mart 2009
      • 37

Çok teşekkürler Kuzu, daha net anlatılamazdı...

Yorum

• rean
        Yeni Üye
        • 11 Mart 2016
        • 38

Teşekkürler Kuzu yolu aydınlatıyorsun

Yorum

• phaon
          Aktif
          • 13 Şubat 2016
          • 200

Bence bir ihtimal daha var: Merkezin müdahale etmeyip beklemesi
          0.618

Yorum

• AmurTemur
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2012
            • 120

Kuzu üstadım yedi sülalen erkek be.Helal olsun sana...Yine bilgiyi,tecrübeyi nakış gibi işlemişsin....

Erbakan hoca nın tabiri ile, şapkalı Hüsnü nün,bakkal cevat ın anlayabileceği türden bilgileri döktürmüşsün...

Valla ben de bir şeyler yazayım diye geldim.Yazılacak ne varsa yazmışsınız.

Şu anlatımınızı,şu verdiğiniz bilgileri yatırımcılar hiç bir aracı kurumdan,hiç bir platformdan alamaz,bulamaz.....

BULAMADIKLARI İÇİN DE ZATEN ÇOĞUNLUĞU ELİNDE MAL İLE YAKALANDI...Çoğu da yandaşların Türkiye uçuyor,dünya da bir numara gazına geldiler...
            Tabi ki üzücü bir durum ama onca uyarılarımızı dikkate almadıkları için şimdi sermayeyi kediye yükledi çoğu...Şimdi hepsi sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını bilmiyor...

Sorgulamamanın cezasını para kaybederek çekiyorlar.

Yazık oldu...Üzüldük...Onlar da bu vatanın evladı....Ama yapabileceğimiz bir şey yok...Yandaşların şöyle iyiyiz,böyle uçuyoruz...Yok Alamanlar bizi kıskanıyor algılarına, cahilliklerinden ve kendi istekleri ile yenik düştüler ve de sermayeyi kediye yüklediler....

Onca anlattık...Abim,kardeşim ,dostum torunlarınız bile borçlandırıldı.Bu borçlanmanın cezasını hepimiz çekeceğiz dediysek de dinletemedik.
            Kimi hollanda ya kızdı portakal bıçakladı,hollan da ineğini kesti...Kimi TRUMP a kızdı,tarlada turp bırakmadı...Kimi israile kızdı marketten coca cola yı alıp yere döktü...

Ey şapkalı hüsnü akıllı ol...Sana gösterilenlerle gerçek durum faklı ...Sorgula akıllı ol dedik dinletemedik....

Ey şabkalı zühtü algıcı trollerin gazına gelip komşuna arkadaşına hain deme...Akıllı ol,sorgula..Ayrışma, ayrıştırma dedik dinletemedik....

Oysa düsturumuz şuydu....80 MİLYON VATAN EVLADI KARDEŞTİR,TEK YUMRUKTUR....OLMASI GEREKEN DE HEP BUYDU....

Diliyorum ki bundan sonra 80 milyon vatan evladının kardeş olduğu,tek yumruk olursa sorunların üstesinden gelineceğinin idrakine varılsın.....

Yorum

• AmurTemur
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2012
              • 120

Kuzu üstadım ne dersiniz....ASELS da 210 milyon malı bu fiyatlardan satabilirler mi....Blok da iyi bir iskonto uygulamazlarsa zor gibi ama ...Bir de şirket birleşmesi.satın almalardan falan bahsetmişler.

Sizin kulağınız deliktir...Nasıl olur bu iş acaba...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                anlattıklarımın özeti GRAFTA....

1...MERKEZ MUDAHALE EDECEGİM DEDİ....ya faiz ya baska bişey....bu 107 000 yapar....bu EKONOMİK KRİZİ çözmez....gecici rahatlama....

2...tekrar düşer borsa....94 000 e....tekrar cıkar....ve bidaha düşer 87 000 e....burada EKONOMİK MODEL İLAN EDİLİR....borc nasıl ödenecek....

3...bu modeli piyasa beyenmezse....87 000 assagı kırılır....50 000 yolu acılır....

düşüncelerimin özeti bu....soru hep ne....BORC NASIL ÖDENİR....ÇÜNKİ...DOLAR-TL yi fişekliyen ne...BU BORC.

upload gambar
                bu rakkamları nereden buldun....uzun vade log graflardan....üç bayrak....94 000....kemal derviş model dibi...bu kırıldımı yeni model gerekir....bu modelin tepesi topicteki 300 000 dir...oda ölür...mefta olur....87 000....2010 dan beri uygulanan TAYYİP ERDOGAN modeli...adı...OVERCREDİT....BUNUN DİBİ 87 000....BU KIRILDIMI....50 000 YOLLARI GÖRÜNÜR....en alttaki bayrak...yeni EKONOMİK MODEL ve yeni iktidar sart olur....

NOT....YENİ EKONOMİK MODELİ BİLİYORUM...şimdi yazmam tabiii....misal 58 000 e indigimizde dolar-tl 3.20....niye ve nasıl...dermiyim ula.....BEN ERBAKAN HOCANIN ÖGRENCİSİYİM....MOTORLAR DERSİMİZE GELİRDİ....bi ekoldü....anlatamam size...ele muhtesem bi adamdı....KUVAAİ MİLLİYE idi rehmetli....kedeyifin altı kızardımı derim...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  anlattıklarımın özeti GRAFTA....

1...MERKEZ MUDAHALE EDECEGİM DEDİ....ya faiz ya baska bişey....bu 107 000 yapar....bu EKONOMİK KRİZİ çözmez....gecici rahatlama....

2...tekrar düşer borsa....94 000 e....tekrar cıkar....ve bidaha düşer 87 000 e....burada EKONOMİK MODEL İLAN EDİLİR....borc nasıl ödenecek....

3...bu modeli piyasa beyenmezse....87 000 assagı kırılır....50 000 yolu acılır....

düşüncelerimin özeti bu....soru hep ne....BORC NASIL ÖDENİR....ÇÜNKİ...DOLAR-TL yi fişekliyen ne...BU BORC.

upload gambar
                  AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu üstadım ne dersiniz....ASELS da 210 milyon malı bu fiyatlardan satabilirler mi....Blok da iyi bir iskonto uygulamazlarsa zor gibi ama ...Bir de şirket birleşmesi.satın almalardan falan bahsetmişler.

Sizin kulağınız deliktir...Nasıl olur bu iş acaba...

baska şeylerde var....emme henuz erken TEMUR....KADAYIFIN ALTI KIZARMADI....

ULA olumm git su benim partiye biraz desytek at....temel bey tek basına furusuyor...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

Muhtesemsin kuzu...Tek kelime ile muhtesem... Sag ol var ol...
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• sahan88
                      Aktif
                      • 26 Şubat 2012
                      • 253

faizi goverip sabit kura mı geciciz guzubaba
                      yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu üstadım yedi sülalen erkek be.Helal olsun sana...Yine bilgiyi,tecrübeyi nakış gibi işlemişsin....

Erbakan hoca nın tabiri ile, şapkalı Hüsnü nün,bakkal cevat ın anlayabileceği türden bilgileri döktürmüşsün...

Valla ben de bir şeyler yazayım diye geldim.Yazılacak ne varsa yazmışsınız.

Şu anlatımınızı,şu verdiğiniz bilgileri yatırımcılar hiç bir aracı kurumdan,hiç bir platformdan alamaz,bulamaz.....

BULAMADIKLARI İÇİN DE ZATEN ÇOĞUNLUĞU ELİNDE MAL İLE YAKALANDI...Çoğu da yandaşların Türkiye uçuyor,dünya da bir numara gazına geldiler...
                        Tabi ki üzücü bir durum ama onca uyarılarımızı dikkate almadıkları için şimdi sermayeyi kediye yükledi çoğu...Şimdi hepsi sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını bilmiyor...

Sorgulamamanın cezasını para kaybederek çekiyorlar.

Yazık oldu...Üzüldük...Onlar da bu vatanın evladı....Ama yapabileceğimiz bir şey yok...Yandaşların şöyle iyiyiz,böyle uçuyoruz...Yok Alamanlar bizi kıskanıyor algılarına, cahilliklerinden ve kendi istekleri ile yenik düştüler ve de sermayeyi kediye yüklediler....

Onca anlattık...Abim,kardeşim ,dostum torunlarınız bile borçlandırıldı.Bu borçlanmanın cezasını hepimiz çekeceğiz dediysek de dinletemedik.
                        Kimi hollanda ya kızdı portakal bıçakladı,hollan da ineğini kesti...Kimi TRUMP a kızdı,tarlada turp bırakmadı...Kimi israile kızdı marketten coca cola yı alıp yere döktü...

Ey şapkalı hüsnü akıllı ol...Sana gösterilenlerle gerçek durum faklı ...Sorgula akıllı ol dedik dinletemedik....

Ey şabkalı zühtü algıcı trollerin gazına gelip komşuna arkadaşına hain deme...Akıllı ol,sorgula..Ayrışma, ayrıştırma dedik dinletemedik....

Oysa düsturumuz şuydu....80 MİLYON VATAN EVLADI KARDEŞTİR,TEK YUMRUKTUR....OLMASI GEREKEN DE HEP BUYDU....

Diliyorum ki bundan sonra 80 milyon vatan evladının kardeş olduğu,tek yumruk olursa sorunların üstesinden gelineceğinin idrakine varılsın.....

haftada bir minumum yaz dedim...15 gunde bir yazdın....bende yazmam haaa....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

sahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          faizi goverip sabit kura mı geciciz guzubaba
                          sahan....ceneni kapa....ha ha ha

yani diyorsun ki....ben bir ülkeyi yönetsem....orada bu şekilde 1.70 den kalkıp 4.50 ye fiyatı cıkmış bişey varsa....bi yerden o şeyi bulurum...bi pazar günü ekonomik kurulu toplarım...o seyin fiyatı yarından itibaren 3.20 derim....ve bu 1 yıl boyunca bele drim....heee sahan....eee o şeyi 3.20 ile 4.5 arası alanları batırmazmısın....ULA NAMISSIZ SEN DECCALMISIN ULA....vallla MEHDİ gelir....ha ha ha

kim verir o seyi sahan....

cugap....o seyden 500 milyardolar vermiş olan 500 milyarı kurtarmak üçün o şeyden biraz daha verir...kendi mötünü kurtaracak...

neye baglı ula deccal sahan bu....

cugap.....kuzu emmi GEOPOLİTİGE baglı...stratejik ortaklarımıza baglı....

ula merefşiz sen seytana papucunu ters giydirirsin....ula sen ne felaket bi pislikmissin sahan....

Yorum

• Misafir

kuzu hocam sabit kur halka ne kadar fayda saglarki.olsa olsa oligarlardan geliyordur bu baski merak ediyorum dıaarıdan gelen Sendikasyonları alan bankalar dövizi kaç tan bozdurmuştur. filler tepişir. çimenler ezilir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu hocam sabit kur halka ne kadar fayda saglarki.olsa olsa oligarlardan geliyordur bu baski merak ediyorum dıaarıdan gelen Sendikasyonları alan bankalar dövizi kaç tan bozdurmuştur. filler tepişir. çimenler ezilir.

onlardan gelenler 1.75 den bozuldu....hepsi zararda...bu DECCAL SAHAN...sadece deccal degil vetan haini....kefereyi koruyor....3.20 diyerek....biraz sizden biraz bizden...ortada buluşalım diyor....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

heeee sahan....sabit kura gececegim dese....fiyatı 10 gün sonra acıklıyacagım dese....kur kendiliginden 3.60 a cakılır....10 günde.

heeee sahan....kur 1 yıl boyunca sabit...isteyene istedigi kadar dese faizide yuzde 10 a indirse....kur 1 yıl garantili....merkez garanti ediyor....yüzde 10 faiz muthiş faizdir...kur sabit cunki...TURKİYEYE DOLAR VE EURO VE YEN AKAR....boguluruz ula....onlarda faiz neredeyse sıfır...

ula sahan....irahat dur ula....boguluruz ula....o kaddin para ile....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information