Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
tetikteyiz....iki şık var....ya adam gibi faiz artısı ve bu kanaldan çıkış....yada DURMUŞ YILMAZ ın söyledikleri...
ne diyor...hükümet bilerek ve istiyerek kuru yukarı basıyor diyor...."Bana, insanların evleri arabaları krediyle alındığı için, bu düzen bozulursa elimizdekiler gider korkusu yayılarak kurda bu tip hareketler bilinçli olarak yapıyor gibi geliyor"...ilave ediyor....aynı korkuyu kredili usaglara...7 haziran secimini kaybettigindede yaptı....KORKU....yay....VE KREDİLİ VETAN EVLATLARINI OY DEPOSU YAP.
bu ise gercek....SHORT TETİKLERİ ÇALIŞIR YENİDEN....ÜÇ İŞ GÜNÜ....pazartesi yani....
NOT....103 500 YUKARI KIRILMALI....degilse....94 000 ahanda orada....cumbaba ile merkez baskanı bugün görüşüyor....hafta sonu acıklar....NÖTR KALMAK MAKULDÜR....MEHMET ŞİMSEK te ilginç bi tweet attı....nötr....nötr...nötr...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
şimdi yegen....benim cok sevdigim bi KERİM agabeyim vardı....rahmetli cok ac gözlü idi....
94 krizine girdik....benim kaartlarıda o alıp satıyordu....feciii kardayız...paramız 4 e katlamış....
TANSU HANIM BASBAKAN....oda tutturdu...aynı tayyip bey gibi....faizleri arttımamda arttırmama...TL DEGER KAYBEDİYOR...çünki verdigi faiz enflasyonun altında idi....
borsa yüzde 10 düştü....ben hemen KOCO da....bizim usaglarla toplandım....hemen satalım dedim...4 katına cıkmış paramız...yoooggg bekliyelim ikili tepe yapsın....yüzde 10 uda geri alalım diye KERİM agam karsımıza dikildi....agam o tuzaktı....PEYNİR KODU DELİGİN AGZINA.....o rakkamı unut dedim....kafası kıyak beni KOCO dan kovdu...İKTİR GİT DEDİ....amrikide okudun diye kendini bi pohh sanma....burası turkiye dedi.
sonra....faizleri artırmam diyen tansu hanım....FAİZLERİ İKİ KATINA CIKARDI....şok faiz....dolar-tl yuzde 40 çöktü...bu sefer DOLAR ALANLARDA BATTI...
ogünden bugüne....en büyük kuralım şudur....KARI KİLİTLE...CEBİNE AL.
VE ALDIM.
Yorum