önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    104 den lomga döneriz diyordum emme guzum
    bence 102 civarından keneli longa dönsek şöle bi sürse yokarıı
    yaz sonu niagarada rafting yapsak olmamı

çookkk uzun vadeyi anlattım....kısa vadede dalgalarla oynacagız dedigin gibi efem....netce itibarı ile biz kominist degiliz...KAPİTALİST TALANCIYIZ....sörfe devam....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

PEKİİİİ ÇARE VAR MI.....varrr tabiiki.....TURKİYE COGRAFYASI gibi bi ATOM BUMBASININ üstünde oturan ülkede....ÇARE OLMAZ MI....TABİİKİ VAR...

BU KONUDA....hükümete yardım edecek yazılar yazmıya baslıyacagım.....furuşmalarım bittiginde...şimdi zamanım yok....

SIMULASYONLAR HAZIRLIYORUM....

1...CUMBABA TAYİP BEY....PARLEMENTO COGUNLUGU akp ve mhp....

2...cumbaba tayyip bey....parlemento cogunlugu MUHALEFET partileri...

3...hem cumbaba hemde parlemontoyu MUHALEFET alıyor.....

bu üç halde BORSACI FURUSMA DÜZENLERİ HAZIRLAR....şimdilik işiniz bu olmalı usaglar....

netce itibarıyla....biz ekmegimizi bu arenedan kazanırız....politika....politikacının işidir...oda ekmegini hazineden gazanır....

bu bakımdan haaa ehmed gelmiş....ha mehmed gelmiş....bizi ırgalamaz...hem ehmedi hemide mehmedi seçen TURK HALKIDIR...kendine yarasanı seçer....

bu bakımdan....bendenizi boş işler ilgilendirmez.....vaktim yok.

ne ilgilendirir emme.....EKONOMİK MODEL.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SİMULASYON 1.....YIKARAK YARATMAK.....müşteri yok....birbirlerini soyacaklar....BU ŞELLELEDİR....3 HAFTA SONRA 87 000 DE....

bunun adı...MALİYET TARAMASI.....kredili usagların gutmu gumastan bi yatakta sevilmesi de diyebiliriz....sevici....krediyi veren pankalar....bunda işlem hacimleri patlar....acaip komisyon götürürler....DOLAYISIYLE ARTIK MALDAN İNİLMEZ....

ORTADAKİ CIZGI 106 500 DİR...BBU NE DİMAG....maliyet taramasına göre....KREDİLİ FONLARIN MÖTÜNE NİŞADIR SÜRÜLDÜ DEMEK.....feci kaşıntı yapar haaa....anca 87 000 de kaşıntı biter...

bunu bilen....benim gibi DİNAZORLARIN gözlerini kan bürür...KORKUYU TÜKÜRÜR....ÖLÜMÜ BAYRAK YAPAR....

BUNU UYGULUYACAKSA....seçimden önce 87 000 iner....tepki kor 94 000 de seçime girer....

SEÇİMDEN SONRA....kimin seçilecegi hiç önemli degildir....

nedir önemli olan....açıklıyacagı....EKONOMİK MODELDİR...

BUNA GÖRE....ya 50 000 endeks yolda....yada 300 000 endeks yolda....

neyi ögrettim size....İMKANSIZLARLA DANS EDİN....cesediniz güzel ossun.

türkümüz ise bu furuşmada....

çift candarma geliyorda HÖKÜMET KONAGINDAN.....

FİSSSSKE fursam kan damlarda PALA nın yanagından.......

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ula bu grafımda uygulanırsa....HEYKELİMİ DİKMEZSENİZ namertsiniz....ha ha ha

ula sakın borsanın düşmesi VETAN HAYINLIGIDIR demeyin....borsanın VETANLA ne uzaktan ne yakından alakası yoktur...dolar-tl nin saldırıya ugraması...ise....VETAN HAİNLİGİDİR....çünki TL....turkiye cumhuriyeti demektir....borsa degil....tl....tl...tl ve saldırı altında olan o....koruyanda yok....

borsanın çıkmasıda ve düşmeside.....PARA KAZANMAK ÜÇÜNDÜR....TİCARETTİR....ve HALALDIR.

şimdi çalışmamışsanız ve bu arenada iseniz yazıklar ossun....bu yaslı DELİANLIDAN herşeyi bekliyorsunuz namıssızlar....

graf....

7 haziran 2015 seçimleri AKP seçimi kaybediyor yüzde 25 tepeden düşüş.....

rectangule seçimden önceki düşüş.....elips seçime yükseliş....kaybediş ve göçüş....bu yüzde 25 dir...

bu seçim ilan edildiginde 117 deydik....yüzde 25 göçert....ne ediy....bi daha sorayım ne diy....87 000 ediy....İMKANSIZ MI....yooooo....gayet normal....ha ha ha

images hosting

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

heee ula...guzu gafadan sakat....sen ele san....ceplerini kilitle...ELLERİM....ellerim....o ceplerde olur hep....bilgiye karşı cıkan salakları soymaktan....DEHHHŞET Bİ ZEVK ALIRIM....benim intikamım hep böyle oldu....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzudan sevgilerimle güzel kardeşlerim....sözlerim kuzu düşmanı cahil ve cuhelaya....

SİZLE BENİM ARAMDA....duygular rafine edildi...

bendeniz....yüce rebbim tarafından....SÜRÜYÜ ŞOK EDECEK.....DÜŞMAN KAZANMADA USTA OLARAK YARATILDIM....

bu benim suçum degil....rabbim ele yaratmış....taviz vermiyen....bildiyinden şaşmıyan....gıcık bi adam....

şerefine ula ata....bu düyna senin gibiler olmazsa çekilmez...

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Alemin mutlak kralı kuzu emmi,

Bu kadar çok sevilmenin , izlenmenin sebebi ..rakı'yı güzel içiyorsun ya

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

Kuzu baskan ekonomik model secimden sonra degisecege oynarsak 87 bini bekleycegiz o zaman mayis sonuna dolarda 4.40 hisse almak icin secim sonu 2.li dib le mala girilir..

Yorum

• kelmiker
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 554

Kuzu son düşüş öncesi kene ye fırsat vermedi.. bu sefer de aynısı mı olur sence

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu baskan ekonomik model secimden sonra degisecege oynarsak 87 bini bekleycegiz o zaman mayis sonuna dolarda 4.40 hisse almak icin secim sonu 2.li dib le mala girilir..
                    ********im türkiyeye geldim mi seni dövecegim....bitirdin beni ulen....

her on yılda bir kaarttan komple cıkarım....sonra takip eden 2 yıl içinde aynı kaartları alırım....amiral ve kchol....

bunnarı sattıgımda...gene geldin yapma baskan dedin....kaardı 18 kusuradan ufledim....sattıgım yer....grafa bak....

ben sattıktan sonraki haline bak YUZDE 27 DÜŞTÜ ULA....ben SEKKİZDEN ALIP ON YIL SATMAM....ÖLÜRSEM OGLUMDA SATMIYACAK....ONADA ÖGRETTİM...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bag buda işc....AMİRALIM....

BU KERİZZİDE üfledim....üfledigim yer asagıda grafda 8 den.....

bu kaartaki spek ne pohhh yedin ula guzu diye kaardı benim sattıgım yerinde üstüne basmazmı....

diyirki bene....bunu yaparak....sen bi pohhh bilmirsen....GEL GEL YAPIYOR BANA....HEMİDE DİNAZORA.....

küüütttttttt.....E-5 DE TRAVESTİ ŞİMDİ....bu daha iyi hali...

upload gambar

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

degerli dostlarım.....

sizlerle birlikte olmayı cok istiyorum....ölmeden KUMKAPIDA KÖR AGOPTA sizleri toplayıp helalleşmek istiyorum....çok insanı kırdım...bu istiyerek olmadı....BORSANIN DÜŞECEGİNİ BİLDİGİM ÜÇÜN ONU SÖYLEDİYİM ÜÇÜN OLDU.....

ÇOK PARA kaybetti insanlar....cahil oldukları üçün....çok üzülüyorum tabiii....

geldigimde....beni gördügünüzde....ÇÖKERTME OYNARKEN....vawwww bu ne ikici bi herifff diyip daha cok düşman toplamam sansım cok yüksek.

Yorum

• boş
                          Aktif
                          • 02 Aralık 2008
                          • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          degerli dostlarım.....

sizlerle birlikte olmayı cok istiyorum....ölmeden KUMKAPIDA KÖR AGOPTA sizleri toplayıp helalleşmek istiyorum....çok insanı kırdım...bu istiyerek olmadı....BORSANIN DÜŞECEGİNİ BİLDİGİM ÜÇÜN ONU SÖYLEDİYİM ÜÇÜN OLDU.....

ÇOK PARA kaybetti insanlar....cahil oldukları üçün....çok üzülüyorum tabiii....

geldigimde....beni gördügünüzde....ÇÖKERTME OYNARKEN....vawwww bu ne ikici bi herifff diyip daha cok düşman toplamam sansım cok yüksek.
                          Sevimli adamsın kuzum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

********im türkiyeye geldim mi seni dövecegim....bitirdin beni ulen....

Her on yılda bir kaarttan komple cıkarım....sonra takip eden 2 yıl içinde aynı kaartları alırım....amiral ve kchol....

Bunnarı sattıgımda...gene geldin yapma baskan dedin....kaardı 18 kusuradan ufledim....sattıgım yer....grafa bak....

ben sattıktan sonraki haline bak yuzde 27 düştü ula....ben sekkizden alip on yil satmam....ölürsem oglumda satmiyacak....onada ögrettim...

başkan dedin ben sattim der demez endeks göçtü teknik haberden önce gelir derler takipteyiz seni büyüksün pirimizsin koç hol aldiğin zaman bende mala atlayacam iyi bilirim sene ikibinsekiz yili enka hold. Bu sefer nakitteyim bekliyorum. Yüzonbinlerde çiktim geç oldu ama sonuçta sermayeyi kari korumakta başari.

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

bag buda işc....amiralim....

bu kerizzide üfledim....üfledigim yer asagıda grafda 8 den.....

bu kaartaki spek ne pohhh yedin ula guzu diye kaardı benim sattıgım yerinde üstüne basmazmı....

Diyirki bene....bunu yaparak....sen bi pohhh bilmirsen....gel gel yapiyor bana....hemide dinazora.....

küüütttttttt.....e-5 de travesti şimdi....bu daha iyi hali...

upload gambar
                              başkan işc yide 4-4.5 arasi alirsin senin hesaptan gidersek takipteyiz 2 yil uzun gerçi düşecek yataya saracak daha uzun vadede

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

not indirimi geldi yarin tepki cikisi baslar kuzu baskana firsat dogar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information