USAda iç karışıklık bekleniyor ve EURUSD kararlı bir şekilde yükseliyor. Ayvagöbek de doların artık değer kaybedeceğini düşünüyor. Kuzu ise doları övüyor, sağlam argümanları da var ekonomik olarak. Fakat, bir ülke çatırdamaya başlayınca ekonomi falan kalmaz, para birimi değer kaybeder. Bizdeki son 2 haftadaki dolar atakları da büyüklerin elindeki doları çıkmaya çalıştıklarını gösteriyor, halktan talep oluşturup devretmeye çalışıyorlar.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
TEKNİK....KISA VADE....AGABECİ SIKIŞTIM....
ula niye sıkıştın cevat.....
agabeci dolar-tl den dolayı....assagı tükürsem diyirem.....korkiram....ukkarı tükürsem gene korkiram....diyirem ki düyna borsalarına ne olursa olsun....ben bele durim....
ula namıssız....bele duramazsın....şirket sahapları paraya sıkısacak ula...alimallah gömerler...alacakmısan onları ula...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim....BATI URUS DİPLOMATLARI SINIR DIŞI EDİYYY....NATO ÜLKESİ TÜRKİYE....emre uymuyor...etmirem diyir...
urus diplomatlarını kovmanın anlamı ne....ALTINA GÖMECEKLER ULA.....
Gömmesinler....ben altını sevirem deme ula....
üçüncü düynayı sıkıştırmak üçün....ALTIN a gömmek edettendir....bu merkezlerin tuttugu altın rezervine derbedir ula...YERLİ PARASINI YIKMAK ÜÇÜN...hedeflerinde....urus...iran gibi emirlere karsı cıkanlar var....
iki bahane var....biri kimyasal silah...öbürü nükleer tesis....
israel diyorki....assad nükleer tesis kuruyor....çüşşş adamın ayakta duracak hali yok ki tesis kursun...
ingiliz diyirki....urus ingilterenin göbeginde....double agente kimyasal silah kullandı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
orta vade ilk durak farklı....yukarıdaki kısa vade....
orta vade ilk durak....borsada kaardını koletaral yapıp kredi almış olanların oyuldugu yerdir....
orada....
dolarlar bozdurulup....batan geminin mallarına cullanılır....EDET BELEDİR BORSADA....
bu edete göre....asagıdaki elipste....dolar-tl de çıkış durup....DÜŞÜŞ BASLIYACAKTIR....yoksam dolar-tl gendini gurtaramaz...onun sag galması üçün....BORSANIN ELİPSE ÇAKILMASI ŞART.
DİYECEKSİNİZ Kİ....yaw guzu cok fenasın....ula benim sucum yok...anam ele dogurmuş.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İlk durak dikdörtgen olmalı. Niye dersen borsanın düşmeyeceğine, tepki vereceğine inanmış bir kitle var. Sanırım bunlar elipste bir miktar para yatırır, ama kurtarmaz. 110 güzel olurkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Bu hareket bana fake geldi Kuzu, kırdığı yerden geri dönüp ters tarafı kıracak gibi görüyorum, dikkatli basın shortunuzu ;)"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
Hacimler yavaş yavaş artmaya başladı. Önemli işaret. Bugün Bist 30 da bir önceki en düşük olan 20 şubat seviyesi ile aynı kapattı. İlginç olan Endekse ağırlık ve işlem hacmi olarak etkisi yüksek kağıtların çoğu 20 şubat seviyelerinin %5-6 aşağısında. Fakat kuş %13 yukarıda! Bu nasıl bir kuş? Nasıl bir hikmeti var? Bu kuş, diğerleri sabit kalmak kaydı ile, bu fazlayı verse endeks kaç olur? Diğerlerine satış yağarken, kuş etkisi ile çıkan endeks çıkmış sayılır mı? veya herkes bir hikmet gördü de diğerlerini satıp kuşu mu alıyor? İlginç bir kuş bu kuş acaba nerede konar?Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.
Yorum
-
ula olum....biz bastık mı....çıkaramıyoruz ki.....para ikiye katlamadan çıkardıgımızı gördün nü hiç....Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hareket bana fake geldi Kuzu, kırdığı yerden geri dönüp ters tarafı kıracak gibi görüyorum, dikkatli basın shortunuzu ;)
incik kanji....basmak var tırnak gibi....basmak var barnak gibim....
misal....horoz bastı....nasıl basıy....cıkıy üstüne saniyesinde iniy....bu dırnak gibi basmaktır..vob 24 yani.....biz elemiikki....gömdük mü bögürtmeden bırakmayız ki....daha dilini eccik cıkardı....az daha bastık mı bögürecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula olummm bahar geldi.....topraga sancı düştü.....dassaga hormon düştü....bitkilerin heyvanların gudurma ve bögürme zamanıdır....
ula olumm....dassak elde....meydana cık.....rebbim seni çogalasın diye yarattı....dut yatır...dut yatır....çogalt....çogalt elindekileri....ekmek zamanı geldi....ekmeden biçemezsin ki.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yog efendim....sarı gacı namusludur....yoggg efendim bas nikahı gerisini unut.....
ula olum NAMUSLU kelimesi tehlikelidir....insanların basına ne gelmişse ya NAMUSLU getirmiştir....yada dini bütün adamlar getirmiştir...
incik herkes bilirki...OUSPU ...OUSPU duır....gizlisi saklısı yoktur....
bakkk....OUSPU da altın azdır....NAMUSLU ve dinibütünde altın çoktur....
işte tamda bu nedenle....SARI GACIYI e-5 e cıkaracaklar....tır şüforlerine....usaglar bu şüforler baharda gudurgan olurlar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
finansal piyasa nedir....EMMEDİR....ve....GÖMMEDİR.
hiçbirfinansal deger....emilmeden ve gömülmeden huzur içinde olamaz....
emersin....gıdıklanır....zevklenir....ve yatırır gömersin....
diyeceksiniz ki....illada yatırmak mı lazım...yatırmadan gömsem....o ayaktaya girer....zinhar günahtır...cinler eledir....
aslında sarı gacıya bakarsan....emilme ve gömülme asamalarında cinlerde iş tutmuştur ona...
misal 300 den 1900 e çıkarken ki grafının adı...ZİNCİRLEME CİN KAKALAMASIDIR....
BU proses emilme prosesi idi....gömülmede insan devreye girdi....1900 den 1050 ye gömdüler gızı....yeniden 1300 lere emdiler emme....bu CİN KAKALAMASI degildi....insan emmesiydi....genelde bunu insan gömmesi veya hırıstyan cin gömmesi takip eder.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum