önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts

• hurolg2
    replied
    hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boş vaktimde deneyeceğim, olmaz ise yine sorar rahatsız ederim sizi. Ćok tesekkurler ilginiz için

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sevgili dostum. Laptoptaki matriksteki cizdigim grafigi bilgisayarima yukleyemedim. Bilgisayardan yükleyi seçince Forumlar icin diye bir link de cikmiyor çünkü bilgisayara yüklenen dosadaki yeri soruyor. Ancak ben grafiği zaten bilgisayarıma yükleyemedim.

Leave a comment:

• hurolg2
    replied
    Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://hizliresim.com/

Bilgisayarımdan yükle seçin. Yüklendikten sonra forumlar için diye bir link çıkacak orayı direk foruma kopyalayın forumda görünür
    Boş vaktimde deneyeceğim, olmaz ise yine sorar rahatsız ederim sizi. Ćok tesekkurler ilginiz için

Leave a comment:

• kuzu
    replied
    yahu tepelerde....bu borsa çökecek dediğimde...SEN VETAN HAİNİSİN DİYEN USAGLARIN MALLARINI YUZDE 32 ALTTAN ALIYORUZ....bu usaglar öliyler cesedleri yerlerde....ALIP USULUNCE BUNLARI GÖMELİM....GUNAHTIR...YAZIKTIR DİYORUM.

Leave a comment:

• ihakki
    replied
    manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emmi yanındayım, cenk meydanında seni yalnız bırakmak olmaz. Gazamız mübarek olsun.
    Ben de yanındayım kuzum Allah kılıcımızı keskin etsin.

Leave a comment:

• manif
    replied
    Emmi yanındayım, cenk meydanında seni yalnız bırakmak olmaz. Gazamız mübarek olsun.

Leave a comment:

• istinyetilkisi
    replied
    Hocam skenderi bidaha iyileşmeyecek kadar aletini koparttın artık 10 yil dayayip döşeyemez ����

Leave a comment:

• gundwane
    replied
    Bu hafta bizimkiler de shutdown kararı alacakmış diye bir duyum aldım..Ne derece doğru bilemiyorum..
    Şehir bazlı değilde..Bazı mekanlar özellikle bir süre kapalı olacak deniyor..

Leave a comment:

• luzuci
    replied
    luzuci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buu kene değerlerinde sıkıntı yok mu.endeks şuan 91000 de.
    xu30 galiba bu değerler.ama kuzu hep xu100 değerleri verirdi.

Leave a comment:

• hurolg2
    replied
    Kuzum
    benim ekleyemediğim ama eklemeyi öğrenip başarınca ekleyeceğim graflarda bulduğum senin belirttiğin kaartlardaki alım yerlerini oralara gelir mi gelmez mi, olur mu olmaz mı bilemiyorum lakin kademeli olrak naçizane aşağıya çıkarıyorum:
    TUPRS: 80,52 / 74,50 / 60,18 / 50,92 ve geberdiği yer 41,32
    KCHOL : 14,50 / 13,28 / 12,08 / 11,62 / ve geberdiği yer 9,95
    ISCTR : 4,90 / 4,30 / 3,92 / 3,40
    GARAN : 8,24 / 7,79 / 7,18 / 6,90 / ve geberdiği yer 6,54
    TCELL : 12,13 / 11,90 / 11,68 deki gap / 11,52/11,24 / 10,71

Leave a comment:

• luzuci
    replied
    kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    long kene....

110

109

108

107

HEDEF 116...
    buu kene değerlerinde sıkıntı yok mu.endeks şuan 91000 de.

Leave a comment:

• kuzey
    replied
    gazan mubarek olsun sevgili kuzu. borsada hiç yokum ama gene de dalgalarla dansedişini zevkle izliyorum. hazır keyfin yerindeyken bir de eurusd ne olur yazsan diye beklyorum. rezerv parada faiz sıfırlandı ama dedigin gibi bu çare değil. çare olsaydı euro yukarı fırlardı diye düşünüyorum ama gene de senin yorumunu bekliyorum. görulemeyeni görmek adına.

Leave a comment:

• Money DOCTOR
    replied
    hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar grafikleri ekleyemiyorum. Matriksteki grafiğimi buraya nasıl yükleyebirilirim. adım adım anlatabiri mi bir arkadaş vakit bulunca.Bilgisayara kaydediyorum yüklerken bu formatta yüklenemez gibi bir mesaj veriyor

Bilgisayarımdan yükle seçin. Yüklendikten sonra forumlar için diye bir link çıkacak orayı direk foruma kopyalayın forumda görünür

Leave a comment:

• hurolg2
    replied
    arkadaşlar grafikleri ekleyemiyorum. Matriksteki grafiğimi buraya nasıl yükleyebirilirim. adım adım anlatabiri mi bir arkadaş vakit bulunca.Bilgisayara kaydediyorum yüklerken bu formatta yüklenemez gibi bir mesaj veriyor

Leave a comment:

• kuzu
    replied
    ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum
    Bir elinde kılıç kefereyle cenk ederken , seranatı da ihmal etmiyorsun
    GACIYA BAYILIYORUM....feci sert ve tatlı...bu dünya oya gibiler olmazsa çekilmez ihakkı...

Leave a comment:

• kuzu
    replied
    rezer parada sıfır faiz nedir....dünyanın bügüne kadar görmediği bir ekonomik krizin göbeyindeyiz...sıfır faiz budur...

2008 DEN BUYANA....BU BÖYLE....FED SORUNU HALININ ALTINA SÜPÜRÜYOR....TARRAGIMI SÜPÜRÜR....

Leave a comment:

Working...
X

Debug Information