Sevgili Kuzu yeni yilinizi en icden dileklerimle kutlarim.size sorum şu;;parayi basan ne zaman altini bakira cevirir.cevabiniz icn simdiden tesekkrler
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
The bad loan ("non-performing loan" (NPL)) crisis in Europe is well known and many have been calling for this issue to be addressed. In Italy, the bad loan
Avrupan'in "long-delayed" bank problemleri ( “non-performing loan” (NPL)
Tum forumdaslar yeni yilini kutlar, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Yorum
-
Bütün dostlara hayirli ugurlu,mutluluk dolu, sihhatli yillar temeni ediyorum. Saglicakla kalin...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
İyi seneler bütün dostlara. Her ne kadar kendini hür hissedenlere. Hocam iyi ki varsınız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Başta Sn Kuzu olmak üzere tüm forumdaşların yeni yılını sağlık ve mutlululuk temennilerimle kutlarım
Yorum
-
Sayın kuzu nezdinde herkesin yeni yılını kutlarım. yarın bugünden güzel olsun dostlar
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yorum
-
sea48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.armstrongeconomics.com/i...cial-pandemic/
Avrupan'in "long-delayed" bank problemleri ( “non-performing loan” (NPL)
Tum forumdaslar yeni yilini kutlar, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dilerim.
Many financial firms in London claim to be looking to move to Frankfurt or Paris with BREXIT. They are going to have a very rude awakening. The proposition to
DevamYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Yorum
-
evettt....yılsonu 117 000 demiştim.....bıyırrr tam orada yeni yıla girdik....hayırlı ossun....
plato 1....ne idi....SIMULASYON 1 idi....70 000 den 110 000 e.....40 000 puvan.....
plato 2 ne idi.....SIMULASYON 2 İDİ......100 000 den....140 000 e idi....bunda revizyon yaptım 128 000 diye....sebeb...KREDİ GARANTİ FONU TUKENMEK UZERE dedim....bunda hatam varsa....tükenme gecikirse....140 000 hedefımız....tükenirse erken...128 000 de tükeniriz...demiştim....bu aynı zamanda DOW da plato 3 ün tükenişi ile eşzamanlıdırıda ilave etmiştim....plato 3...AMRİKİ FİRST hedefi idi....bu hedefde VERGİ İNDİRİMLERİ....ve 4 trillion dolar amriki multynational paranın uzaqdogudan amrikiye dönüşünü anlatırdı.....bunun olma ihtimallerinde....engeller var....onları yazmadım...yazacağım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
pirim buralardan bir 2-3 bin puanlık bir realizasyon gelme ihtimali olabilir mi olmaz mı SAYGILARIMLA
Yorum

Yorum