Kuzu öğretmenler günün kutlu olsun. Yorumda çıtayı en yukarı taşıdığın için sana ne kadar teşekkür etsek az
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Yorum
-
200 e ulasmadi deye kusup de gitme lem. Sana quality sevenler mi yoksa quantity mi lazim. Yillar once Melbourne de yasarken bir Izmir Bornova'dan ortmenligi terk edip buraya yerlesen ortmenin garilar toplasindaydim. Soz dolasdi geldi fikra anlatmaya. Dediki " bir rivayete gore tanri her male dalga motorunu veriyormus. Uzunca bekleyisten sonra sonuncu sira deveninmis. Deve gelmis huzura heyecanla bekliyormus. Tanri demis ki dalgamotor bitti. Deve alinmis kusup gitmeye yonelmis. Tanri da kusme lem sakaydi demis ve dalgamotoru firlatmis arkasindan" Iste deveninki bu yuzden arkadan mis.
gal saglicakla. Cani gonulden kutlarim
Hayalim
Yorum
-
Yorum
-
-
Kuzu hocam sınıfa geç geldim. Öğretmenler günün kutlu oldun bana farklı bakış açıları gösterdiğiniz için teşekkür edenim. Candan canakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....
ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...
Yorum
Yorum