önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hadise sudur....ilk düşüşte TIRLARI YÜKLEDİM....bu düşüşü kaçırdım....bu affedilecek bi hata degil....KENE yi yeniden actım....4500 puvan gibi ahmakca bi kar alıp cıktım....bozmasaydım...bu düşüşüde TIRLARLA süslüyecektim....olmadı...olamadı...

çünkiii....

AZA RAZI OLDUM.....

EGER REKLAMLAR BİTTİ....ve haberlerdeyse sıra....öngördügüm yüzde 30 ile yüzde 40 düşüş başladı demektir....ikinci bir tepe şart idi....yani 117 bin....çünkiii...öngördügüm düşüşler büyükse....üç yükselen tepe şartı vardır hep...

o olmuyacaksa....kuzu nun tarihinde....ilk kez...yuzde 30 veya yuzde 40 lık düşüşte...kuzu seyirci demektir....

bunun sebebide....laz guneysudur....ne özelime ne buraya beni fıştıklıyacak bişey yazmadı...allacagı ossun...kerizzzzz...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg
      Aktif
      • 09 Mart 2016
      • 320

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hadise sudur....ilk düşüşte TIRLARI YÜKLEDİM....bu düşüşü kaçırdım....bu affedilecek bi hata degil....KENE yi yeniden actım....4500 puvan gibi ahmakca bi kar alıp cıktım....bozmasaydım...bu düşüşüde TIRLARLA süslüyecektim....olmadı...olamadı...

çünkiii....

AZA RAZI OLDUM.....

EGER REKLAMLAR BİTTİ....ve haberlerdeyse sıra....öngördügüm yüzde 30 ile yüzde 40 düşüş başladı demektir....ikinci bir tepe şart idi....yani 117 bin....çünkiii...öngördügüm düşüşler büyükse....üç yükselen tepe şartı vardır hep...

o olmuyacaksa....kuzu nun tarihinde....ilk kez...yuzde 30 veya yuzde 40 lık düşüşte...kuzu seyirci demektir....

bunun sebebide....laz guneysudur....ne özelime ne buraya beni fıştıklıyacak bişey yazmadı...allacagı ossun...kerizzzzz...
      Kuzu üstad...yani elnetice...şunu mu anleycez: önce 117 ye mi gidiyos...?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg
        Aktif
        • 09 Mart 2016
        • 320

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
        zerrap davasının anlaşma ile bitecegi kesin.....SANTAJDI....ver some geopolitic tavizler....al irizayı gibi....

bu düşüş onu söylüyor....bu düşüş adeta konusuyor....anlasma olmayıpta....tersi olsaydı şimdi 117 yolundaydık...ve oradan ŞELLELE BASLARDI....

görünen oki....düşüş söylüyor bunu...ANLAŞMA OLMUS....

hiçbirşey göründügü gibi deelldir....GERÇEK GÖRÜNMEZ...o saklıdır.....by kuzu.
        Bence de "hiç bişey göründüģü gibi değildir." Hatta çoğu zaman görünenin tersidir....Ancak benim düşüncem henüz anlaşmanın kesin olarak bağıtlanmadığı ve pazarlıkların cetin bir sekilde devam ettiği bu nedenle biraz daha zaman kazaak icin de 4 aralik a bir haftalik bir erteleme olduğu ya da bu izlenimi birakip bu bir haftada 117 ye goturup oradan selalelemek icin alislarla yukariya dogru surup sazanlara gel gel yapmak maksatli 1 hafta ileri almalari. Yani bence once yukari goturup sazan avlayacaklar.
        Ayrica sonucta anlasma olursa akp nin fisini cekmeleri demek bu ve akplilerin daha ne oldugunu anlayamadan ama biz anlasmistik neler oluyor diye anlayana kadar yine ters algi ile yeni donemi baslatacaklar....Zira bu fiyatlardan tl bozup da benjamin almazlar pahalı olur...Once malları yukari sürüp kaktırmaları benjamini indirmeleri gerekiyor. Bir de rte bir sekilde ekate edilip (bence saglik nedenleri vb bir bahane ile istifa ettirilip) sistem dışına oyundan alinip yola yeni atla deva edecek kuresel kapitalist sistem...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

vetandasımız....SOCRATES VE ÖGRENCİSİ PLATO....bundan 3000 yıl önce....

demişlerki....

REALİTY VE GÖRÜNEN AYNI DEELDİR....

onlardan 1000 yıl sonra onların kitaplarını bulup okuyan....müslüman feylesof ve din alimleri...basta...al kundi....

demişler ki....

BATINİ VE ZAHİRİ AYNI DEGİLDİR....biri halka hitap eden...digeri alimlere hitap eden iki ayrı şeydir....

onlardan 1500 yıl sonra....onları yutan...tassavuf ve sufi alimleri işi dahada ileri götürmüş....

demişlerki....

sıfırla....sıfırla...bosalt beynini....yeniden doldur...doldur...yeniden dönerken SEMA....dön dön dön...unut kendini...Kİ GERCEGE ULAŞ....

dönmüş dönmüş ve gerçege ulaşmışlardan bazıları...gerçegi görmüş...EN AL HAKKKK....diye bagırmış....misal...nesimi...hallaç....

emmeee neolmuş....gösterilenle beyinleri doldurulmuş halk....BUNNARIN DERİSİNİ YÜZEREK ÖLDÜRMÜŞTÜR...

u bakımdan usaglar....GERÇEK TEHLİKELİDİR ÜSTÜ ÖRTÜLMELİDİR.....by kuzu...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg
            Aktif
            • 09 Mart 2016
            • 320

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bence de "hiç bişey göründüģü gibi değildir." Hatta çoğu zaman görünenin tersidir....Ancak benim düşüncem henüz anlaşmanın kesin olarak bağıtlanmadığı ve pazarlıkların cetin bir sekilde devam ettiği bu nedenle biraz daha zaman kazaak icin de 4 aralik a bir haftalik bir erteleme olduğu ya da bu izlenimi birakip bu bir haftada 117 ye goturup oradan selalelemek icin alislarla yukariya dogru surup sazanlara gel gel yapmak maksatli 1 hafta ileri almalari. Yani bence once yukari goturup sazan avlayacaklar.
            Ayrica sonucta anlasma olursa akp nin fisini cekmeleri demek bu ve akplilerin daha ne oldugunu anlayamadan ama biz anlasmistik neler oluyor diye anlayana kadar yine ters algi ile yeni donemi baslatacaklar....Zira bu fiyatlardan tl bozup da benjamin almazlar pahalı olur...Once malları yukari sürüp kaktırmaları benjamini indirmeleri gerekiyor. Bir de rte bir sekilde ekate edilip (bence saglik nedenleri vb bir bahane ile istifa ettirilip) sistem dışına oyundan alinip yola yeni atla deva edecek kuresel kapitalist sistem...

Ve senin de çoğu kereler belirttiğin gibi bu yorpaklarda 4000 yillik "Türk" dövlet gelenegi var. Buralar vahhabi araplarin ve onlara usaklik eden zavalli satilmislarin deel... bence burada pazarlık sanildığı ve perde önünde gosterildigi gibi akupeli usaglarla ve onlarin köyün baskavalcisi ile degil...Türk devletinin gercek sahipleri ile...Neyse biraz derin mevzular...)

Yorum

• hurolg
              Aktif
              • 09 Mart 2016
              • 320

Ve senin de çoğu kereler belirttiğin gibi bu yorpaklarda 4000 yillik "Türk" dövlet gelenegi var. Buralar vahhabi araplarin ve onlara usaklik eden zavalli satilmislarin deel... bence burada pazarlık sanildığı ve perde önünde gosterildigi gibi akupeli usaglarla ve onlarin köyün baskavalcisi ile degil...Türk devletinin gercek sahipleri ile...Neyse biraz derin mevzular...)

Yani 15 Temmuz'dan beri artık kuresel kapitalist sistemin sahiplerinin ve dahi oyuncularının skender vs nin muhatabi ve pazarlık masasındaki müzakerecisi daha once zapturapt altina alip yonettiikleri cia/nato/gladio/fetö yonetimindeki akupeli usaglar ve başkavalcıları deel...Türk dövletinin gerçek sahipleri....Bilmem anlatabildim mi? )

Yorum

• hurolg
                Aktif
                • 09 Mart 2016
                • 320

Yani 15 Temmuz'dan beri artık kuresel kapitalist sistemin sahiplerinin ve dahi oyuncularının skender vs nin muhatabi ve pazarlık masasındaki müzakerecisi daha once zapturapt altina alip yonettiikleri cia/nato/gladio/fetö yonetimindeki akupeli usaglar ve başkavalcıları deel...Türk dövletinin gerçek sahipleri....Bilmem anlatabildim mi? )

Müzakerecisi derken karşısında pazarlik ettikleri gerçek güç anlamında kastettiğim...

Yorum

• Misafir

ytd. trend sonlanmış değil.lakin kısada coşku bitti.uzunda coşku şimdilik devam ediyor.

Yorum

• hurolg
                    Aktif
                    • 09 Mart 2016
                    • 320

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ytd. trend sonlanmış değil.lakin kısada coşku bitti.uzunda coşku şimdilik devam ediyor.
                    Evet bu işte kastettiğim benim de sayın uranacus...Tesekkurler bu astiginiz graf için...

Yorum

• hurolg
                      Aktif
                      • 09 Mart 2016
                      • 320

Evet bu işte kastettiğim benim de sayın uranacus...Tesekkurler bu astiginiz graf için...

Bence bundan sonra tl değil dolar bazlı graflar ve fiyatlar esas alinip cosku verilecek...Çökertmeye kadar....

Yorum

• Misafir

ytd. aslında tahvilden alınması gereken pastanın geciktirilmesinden başka içerde ciddi bir kaos yok .gibi. binaleyh teknik önden gidiyorsa. birileri zorluyor.

Yorum

• cabbar
                          Seyirci Üye
                          • 13 Mart 2016
                          • 68

çünkiii....

AZA RAZI OLDUM.....

Syn hocam ben cahil adamım, , benim kafa basmadi, şimdi 117 iptalmi oldu hocam?? Birde syn hocam dolar bu seneyi nerelerde kapatabilir sizce,,

Yorum

• Misafir

ytd. sayın kuzu 117 000 e dönüş hareketinin gerçekleşmesi. bu bölgede oluşacak ( 101000 ve üstü) dip çalışmasına bağlı.

Yorum

• Misafir

çünkiii....

AZA RAZI OLDUM.....

ytd. sayın kuzu hocam . gecenin bu saatinde her bir kelimenizi çizgiye dökmeye onlarla konuşmaya çalıştım.sonuçta beklentiniz de haklısınız. hatta daha yukarı bir çalışmada mümkün.dediğiniz gibi kara haberler .gecikecekse.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

MAXSIMUS....

dolar bazlı endekste....yüzde 20 çöktük zaten....

endeks 110 000 ilk degdiginde....dolar-tl 3.40 idi....dolar bazlı endeks 32 500 olmustu....

şimdi endeks 103 000 e degdi....dolar tl 3.96....oldu...dolar bazlı endeks 26 000 oldu...

bak çöküş ne kadar....yüzde 20....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information