tebrikler çıkış başladı kuzu sanayi satıp banka alıyorlar 117.000 e bankalarla gidecekler sanırım.sanayi nin pili bitti banka karları faizler yükseleceği için onu satın alıyorlar
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
sakın tupo yu satma ulen....200 olmadan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum,
Hep içeriye çalışıyon hiç globalde çarpışan silah arkadaşlarına sahip çıkmıyon, Eur/TL & USD/TL şortlamaktan bir hal olduk, az çok bir hedef verde bilek bizde ona göre marj ayarlak... USD/TL 4,2-4,4 hedefi ben verdim zaten ama Eur/USD 1,10 altı beklentisiyle dedim, şu hal ve vaziyette parite 1,20 veya üstüne gidiyor eğer fake atmıyorsa, (OBO'cuları kestikten sonra,) ama USDTL'de en ufak bir gevşeme yok, 3,80deyiz Eur/TL 4,6 ya dayandı, işin eyice boku çıktı, 5,10-5,50ye kadar dayanırım emme sonrası yorar beni.. Çünkü her 10 kuruş yukarı çıkışta bir short daha basıyorum. Senin simulasyona göre döviz olayımız nedir, paralelmi yükselecek borsayla yoksa sonlardamıyız artık?"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
sahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla 10 dakika icinde 3.90ı gecti, haber mi var biyerlerde, guzubaba biseyler mi karistirdi yine
sahanım....ha ha ha....
ula niye KUZU KURALLARINI kullanmirsiz....namıssız...bosuna mı yaziram....
kuzu kuralı.....HER BİLİNEN TARİHLİ...haberden önce....BORSA DÜŞER...satacakları oyar...hubardan önce cıkmaya baslar....hubara zirvesind girer...
hubar ne....27 kasım reza zerrap ve halk bank devası....
grafige bak....kuzu kuralının nasıl işledigini gör....
bak elipsle işaret ettim....hubardan önceki düşüş bu...bu hubara pimpirikli olanların satısını aldı....bak dogru ile işaret ettim....hubara 27 kasıma girerken gelecegi yer....
ula ben atmiram ki....25 yıllık kuzu kuralları ile oyniram....NİYE 117 000 DİYİREM....ula kuzu kuralları ele diyir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula niye ben bu alemin....TEK VE YEGANE KRALIYAM.....ula işte bundan sahanım....BİLGİYİM VE BİLGEYEM.
ne diyorsam o oluyor....
ula finansal piyasa nedir....ALİ nin cebinden çıkan paranın VELİ nin cebine girmesidir...
ula buda belirli kurallarla yapılır daha....
by the way... kanjim....burada veli BENEM....bekle dolar-tl de VELİ ne yapacak görürsen.
ula ne diyirdiler....6 bankaya ceza gelecek diyordular...degilmi....
emme bak....panka kaartları gudurdu böginki gün....hani ceza gelecekti...PLATONUN MAGARASI YER BUNU....EMME GUZU YEMEZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sorma kuzu dayı once tupo sonra thyo sattık uçurdular herif daldan dala atlıyor yarın thyo satar petkime vb.. dalar ama kücük aselsan kareli tercih ediyorum malum cirosu 500 milyon 300 milyondan işlem görüyor yatmaya devam üstüne..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersakın tupo yu satma ulen....200 olmadan....
99000 gelsin tamamını girecem %50 hisse %50 nakitle devam
Yorum
-
BİLGİYE NE GEREK VAR....
onu ögrenmek çok zor.....çok mesakatli....
ben kolay yolu seçerem....hiç zahmeti...mesakati yok...yan gelir yataram...
ula oda ne ki....çokakıllıkamil....
grafic agam....bakaram ona...para gazanıram....
ula grafigi sen mi çızırsanki....bakirsan ona...sonra STOP LOSS olup...parayı bırakıp gidersen....ÇOKAKILLIKAMİL...
YOOO....ben çizmirem....SKENDER CİZİR...
EEEE....nereden biliyorsun lem ahmak....yarın ne cızacagını...ONU SADECE BİLGİ BİLİR....AV VE AVCI KURALLARI BİLİR.
adı ne onun....AV VE AVCI KUALLARININ....
ADI.....kuzu kurallarıdır.....sende gendi kurallarını geliştir....ALİ...yoksa ben VELİ nin elleri ceplerinden cıkmaz.
benden nefret edersin emme....bu sana paraazandırmaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soruda su...kefere yayıyor...son altı ayda TURKİYE CUMHURİYETİ 600 TON CİVARI ALTIN ALDI....
deme ula....NİYEKİNE Kİ....NEDEN DOLAR DEGİLDE ALTIN....
BAG MİSAL....
İŞTE BU TUR BİR BİLGİ VE ONUN SENTEZİ.....
neyi ÇIZAR....
grafigi çızar....biliyorsan bu bilgiyi...baslarsın bunu...SIMULE etmeye...edersin...önden bakarsın...sag yandan ve sol yandan bakarsın....gecersin arkasına....arkadanda bakar.... VE BASARSIN GİDRSİN....para akar o zaman...ve grafıda sen çızmış olursun.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eyide ben bunu bilsem...bilsem dahi....nasıl sentez edecegim...nasıl nereye varacagım....
ula namıssız....hesapla....600 ton altını iç piyasadan alsa....o altına kaç tl öder....önüne bi rakkam çıktı...
bu rakkamın adı nedir....
agam ne oldugunu bilsem bi....BİL O ZAMAN...ben diyirem...
adı....TL PARASAL GENİŞLEMEDİR....piyasadaki TÜRK LİRASI MİKTARINI ARTIRMAKTIR....
bu para ne olur....KREDİ OLUR VE HARCANIR....PİYASA ŞENLENİR....
ya borsa ne olur emmi.....
hasstir deyyuzzz....ONUDA SEN BİL.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BUNNAR GRAFLARDA YOK EMMİ....olurmu ulen....graficleri bunnar cızıyor....bunlar olacak ki grafikler cızılsın....
peki bilgi nedir....bunu herkesten önce bilip....pozizyon alıp...bundan para kazanma operasyonuna ise....BİLGİ DENİR.
BİLGİ....parakazanmıyorsa bilgi degildir....KİRLİLİKTİR.
BU TL PARASAL GENİŞLEMEYE NE GEREK VAR....ula olumm 2019 a az kaldı seçimler geliy....
bag o zaman....POLİTİKA nedir nasıl yapılırıda bilmek icapediyormuş ulen....
daha sayıyım mı...SENTEZ ÜÇÜN NELER GEREK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ŞELE DÜŞÜNÜN....
bizim kanjinin elinde 100 dene cücük var....bende geldim kanjiye dedimki kanji senin her cücügüne karsı ben bir lira basacagim....gel bi oyun oynuyalım....niyetim ise ellerimi kanjimin ceplerine sokmak...
kanjimde heee dedi....100 cücük onda var 100 tl bende var....aldık verdik aldık verdik....kimse kar etmiyor...
kanjinin on cücügü öldü diyelim....kim ayvayı yer....kanjimi ben mi....ben yerim....çünkiii...artık kalan cücükle 90 tane...kanji fiyatı artırır....
peki ben kanjimi nasıl soyarım....onuda siz cevaplayın ula....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ahanda oyun kızısınca....bizim labtek aradı 20 cücükde bende var bende sizin borsaya acılacıgım....dedi ve geldi...oldumu 90+20=110 cücük.....para aynı ama....100 tl....düştümü cücük fiyatı.....düştü...kanji ebesinin örekesini gördümü....GÖRDÜÜÜ....kızdı gitti 100 tl buldu geldi....para oldumu 200 tl....cücük 110....cücük fiyatı fırladı(ENFLASYON)....NETİCEDE TAHVİL FAİZİ FIRLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum