önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

mesut72....

sana cevap haftaya verecegim.....gelişen ülke borsaları soruna....ihmal etmiş degilim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

boru deel kuzu bu kuzu
      kuzufun

Yorum

• mehmet.ozbilgic
        Katılımcı
        • 07 Haziran 2015
        • 74

Bas bas paraları leylaya bi dahamı gelcez dünyaya😀😀😀😀😀😀😀😀

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hurolg
          Aktif
          • 09 Mart 2016
          • 320

Kuzum mezarlıklar müdürlüğünün yetkilerini aşiyomuş bu kadar cok mevta olunca. Ben de tüm belediye başkanları ile görüştüm ülkenin her yerinde yeni yeni mezarlik sahalari aciyolar kepceler dozerler...haa..ha..haa....Yalniz tek sıkıntı morglar doldu tum kabinlerde ucer beser tutuluyolar...Lakin bugun ikindi namazina hepsini gomecekler cok sukur....Her sey yokunda merak etmesin Kuzu üstad diyo belediye reisleri de.....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            MEHDİ PUTİN kanalı bu usaglar....şimdi oldugumuz yerden yan yan giderek sagdaki cızgıya carpip.....TURKİYE nin suriyede kürtlere furması ile küüüüttttttttt.....96 000 e....yan yan uzayacak...

PİRAMİTLEMEDE HASSAS DENGELER....mehdi putin kanal 1 ve kanal 2....

kanal 1....suriyede ki kürtlere bindirme....DİK OLAN....dün verdigim....

kanal 2....suriyede İDLİBE girme....sadece bu....şimdi verdigim yataya yakın asagı egimli kanal....

yuvarlak içine aldıgım yer....DENGE NOKTASI...bu noktadan sonra bilecegizki....NE OLUYOR....ARTIK düşüşler birden ve aniden olmuyacak...gıdım gıdım....gıdım gıdım....veeee KÜÜÜTTTT....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BUDA FIBO ZAMAN VE FİYAT DENGESİ.....96 000 DEDİGİM YER....oradan 106 000 e cıkacagız....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ÖCÜ VAR CIZGILARI.....MALİYETLER....VE EMME BASMA TULUMBA SİSTEMİ....

üstteki kalın cızgının üstünde NE VAR USAGLAR....öcüler var....skenderin ipe astıgı usaglar....elece askıda duruyorlar....cogu dün atlayıp TELEF OLDU...hurolg gaddas belediyelerden yeni mezarlık talep etti....gömecek yer yok...

o ipte hala asılı duranlar üçün...VEEE DÜŞÜŞTE BU BÜYÜK FIRSAT DEYİP TONLA MAL ALANLAR VAR....bu iki gurubu oksuyacak...KUCAKLADI ARTIK....SKENDER üstteki kalının üstüne iksen cıkmaz....

ne yapacak....ALTTAKİ KALIN CIZGIYA İNECEK Kİ....o usaglarda pike yere cakılsın....SONRA EMMDİKLERİNİ BASMAK ÜÇÜN 106 000 E GİDECEK....

BUNNAR İÇ DİNAMİKLERDİR USAGLAR....

NOT....ÜST CIZGI....102 500...103 500....ALT CIZGI...95 500...96 500...İKİSİNDEDE overshotingler olabilir...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

dikkat ettiniz mi....BENİM GRAFLAR....hissenette size yutturulan graflara hiç benzemiyor deell mi....BENZEMEZ.....BİLGİ AYRIDIR...TRAS AYRIDIR....

.....benzemez kimse sana.....TAVRINA KURBAN OLDUGUM....by kuzu.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

piramit furus alanı....102 900 ila 103 500 arası....DÖŞÜNE DÖŞÜNE...DOMDOM KURSUNLARI....

yaklasıoorrrr.....kasınıooorrr.....102 700 lerde....

Yorum

• Gılgamış
                      Katılımcı
                      • 07 Mart 2016
                      • 165

dayı bankaların karları eriyecek, ne dersin? resmen ülkenin krizde olduğunun itirafıdır bu.

misal ötv nedeniyle sigara yerine sarma tütün içiliyor çokça. onun kağıdına bile özel tüketim vergisi koymuşlar.

savaş hazırlığı diyen de var. niye olmasın?

http://www.bloomberght.com/haberler/...si-artirilacak

Yorum

• kemal erdem
                        Aktif
                        • 15 Mayıs 2009
                        • 224

kuzu emmi altin icin ongorunuz nedir?

uzun vadeli alinirmi yoksa salacaklarmi asagiya daha?
                        Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                        Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                        Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                        Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                        Yunus Emre

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

gördügüm luzum üzerine.....putin erdogan la ilişkili.....

kuzu kuralını hatırlatıyım....borsada tepede iken full short....4 kademe....dibe inerken...her kademe shortta para ikiye katladımı....kapatılır...iki kademede KENE parayı ikiye katladı ve kapattı....

kuzu kuralı....KAR KİLİTLEME.....kalan kademelerde karda isen sorun yok....emmmmeeee....geri dönerse borsa....129 000 de kaparsın herseyi....bu yükledigin tırları eritmemek üçün KAR KİLİTMEDİR....sistemimi bilen biliyor....yeni gelenler üçün bu....

KAR KİLİTLENİR....sonra duruma bakılır....ben erdogana bi damla güvenmiyorum....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

GENE GÖRDÜGÜM LÜZÜM ÜZERİNE.....sevilmiyen biriyim....benim gibi olmak yürek ister....artık o yürekte tükendi....

BİR RUZGAR GİBİ ESTİM BU ALEMDE.....bir ruzgar gibi gitmeliyim....

sevgiler güzel insanlar....

Yorum

• optra
                              Yeni Üye
                              • 06 Mart 2009
                              • 37

Sn. Kuzu, siz sevilen, saygı duyulan ve bir o kadar da kıskanılan birisiniz. İyiki varsınız. Sağolun, var olun.

Yorum

• yorgun
                                Yeni Üye
                                • 12 Nisan 2012
                                • 38

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                gene gördügüm lüzüm üzerine.....sevilmiyen biriyim....benim gibi olmak yürek ister....artık o yürekte tükendi....

bir ruzgar gibi estim bu alemde.....bir ruzgar gibi gitmeliyim....

sevgiler güzel insanlar....
                                senin yüreğin tükenmez, bizim de yüreğimiz seninle beraber atiyor.para tirlari ni iskenderden....sevgi ve saygi dolu tirlari bizden aliyorsun....
                                Sevgi ve saygilarla güzel yürekli kuzum....her şey gönlüce olsun....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information