Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bunu dese....akılsız görünür....yerine İSTOP YAPTIM kurtuldum diyor....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bence de dökme daha...Kerizler bi dalsın bodoslama longer lungar....Soona keselim okusleri ....)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece cok yakını veriyorum....oda normal...bu işi bildigimi ispatlamak üçün....yoksa yawww verme su grafları yazıları özelime geliyor dostlardan...tamam ulen sondu bu....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bunu dese....akılsız görünür....yerine İSTOP YAPTIM kurtuldum diyor....
Bugün benim de kaldı biraz...Gerçi ben hiç istop felan oynamıyom emme...Dediğim gibi...Dünkü furkaç sırasındaki bir hatalı reverse biraz hasar verdi bugün...Sadece 100 point ile tekrar reverse olamamaktan kaynaklı yarım dorselik malı kaćırıp bir de üstüne 500 tl lik mc yedim yaaaa....Çok sinirlendim...Intikamim korkunç olcek...Samuray kilicimi bileylemeye basladim simdiden...Tas ustunde tas bas ustunde bas gomeycem ilk firsatta ....)) Kucuk bi yol kazasi diyelim artikin buna sevgili üstadım Kuzum...)
EVETTT günü....tüm kuzu kurallarını kapsıyarak....bekledigim gibi kapattı....BU DÜŞÜŞÜN DEVAMI ÜÇÜN ŞARTTI...110 500 DEN 101 500 E DÜŞTÜK....9000 PUVAN....BU tepkinin bittigi yerden bi 9000 puvan daha düşecegimiz kesinleşti....neresi orası 96 000....gidecegi overshhoting ne 104 500 veya 105 000....çık 9000 i....ne yapıyor....96 000 yapıyor...COK MU...HAYIR AZ...YUZDE 13 DÜŞÜŞ BU...NORMALDE YUZDE 15 DİR TEKNİK ANALİZDE DÜZELTME.....
kuzu kuralları önemlidir usaglar 30 yıl ula....tecrübe ve not alma....işim bu benim....FURUSMAK....
ekim vade kapanış....sonra dönüp 106 000 den aralık sonu yılı kapar....BLANCOLAR ÜÇÜN....
ULA herseyi açıklatma bana....sürekli soruyorsun namıssız....ha ha ha
Yorum