Kesimhaneden kurtulduk bi dene bile sözleşme kaptırmadık namıssıza.......
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
yırttık....METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKesimhaneden kurtulduk bi dene bile sözleşme kaptırmadık namıssıza.......
bele günnerde....çok yaman olurum ula ben....GÖRDÜNÜYÜ....Dinledin mi....çelmem....guzel insan....nasılda güzel söylüyor deelll mi....ha ha hacelme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu agabeyim agzim acik dinliyorum yemin ederim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gördünnüüüü....GÖRDÜN NÜ.....GRAFİCTE....
tırları sessizce yükleyip tüyelim ula.....kem gözler var....ÇEKİRGELER....CİK CİK CİK....ÖTÖÖÖÖRRRLAR....sessizce paraları alıp...gördünnü türküsünde kırklara karısıp....PARA EL KİRİDİR...önemli degildir....önemli olan insanlıktır....diye filozofi yapalım...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
diyeceksiniz ki.....80 000 nedir bursoda....44 000 nedir bursoda....
efendim derim ki....ikiside GEOPOLİTİC tir....80 000 turk ordusun....kuzey suriyede PKK ye furdugu andır....ve 200 günnük ortalamadır.....44 000 ise....turk ordusunun suriyeden çık demelerine ragmem...çıkmadıgı andır....Kİ ÇIKMAZ...BUNU 100 YIL BEKLEDİK...bi fransızla bi ingiliz cetvelle cızdılar...biz kanla yeniden cızacagız....
işte yerleri.....80 000 nedir....44 000 nedir....
PEKİİİ birde 300 000 diyordun guzu....o nedir....oooo amrikinin bizden yana pozizyon degiştirip bizi ortadogunun jandarmasıyaptıgı andır....kurdistan kuzey suriye ve kuzey iraq turkiyede oldugu andır...turkiyenin petrol ve dogal gaza ulaştıgı andır...bu ise tamamen KUZEY KORENİN yoldan cıkması ile mümkündür....dengeler....dengeler....dengeler oynamalıdır...çinde komolar...HASSTİR ULEN demelilerki....bizim GEOPOLİTİGİMİZ ÖNEM KAZANSIN...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
imdilik....emme imdilik....100 000 e oynuyoruz....sonra GEOYA bakacagız....80 000 nasıl birbişeydir...SIMULASYONLARIMIZI YAPACAGIZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ağzına sağlıkkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...turk ordusunun suriyeden çık demelerine ragmem...çıkmadıgı andır....Kİ ÇIKMAZ...BUNU 100 YIL BEKLEDİK...bi fransızla bi ingiliz cetvelle cızdılar...biz kanla yeniden cızacagız....[/B]
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğzına sağlık
O ZAMAN kanjim....diyeceksin ki....bu alemde TEK VE YEGANE KRAL vardır....oda kuzudur.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzudan sevgilerimle usaglar.....imkansizlarla dans ederim....çünki onlar....aslında....imkanlı olanlardır...ceddim PLATO ve hocası sokrates...demiş....3000 yıl önce.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dayı senaryo çok iyi. böyle olursa tabii böyle olur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyeceksiniz ki.....80 000 nedir bursoda....44 000 nedir bursoda....
efendim derim ki....ikiside GEOPOLİTİC tir....80 000 turk ordusun....kuzey suriyede PKK ye furdugu andır....ve 200 günnük ortalamadır.....44 000 ise....turk ordusunun suriyeden çık demelerine ragmem...çıkmadıgı andır....Kİ ÇIKMAZ...BUNU 100 YIL BEKLEDİK...bi fransızla bi ingiliz cetvelle cızdılar...biz kanla yeniden cızacagız....
işte yerleri.....80 000 nedir....44 000 nedir....
PEKİİİ birde 300 000 diyordun guzu....o nedir....oooo amrikinin bizden yana pozizyon degiştirip bizi ortadogunun jandarmasıyaptıgı andır....kurdistan kuzey suriye ve kuzey iraq turkiyede oldugu andır...turkiyenin petrol ve dogal gaza ulaştıgı andır...bu ise tamamen KUZEY KORENİN yoldan cıkması ile mümkündür....dengeler....dengeler....dengeler oynamalıdır...çinde komolar...HASSTİR ULEN demelilerki....bizim GEOPOLİTİGİMİZ ÖNEM KAZANSIN...

ama ordu böyle bir restleşmeye girecekse öncelikle taviz verebilecek politikacılardan kurtulmaya bakar. amerikada şu anda ülkenin her şeyinden daha fazla malum davayı konuşuyorlardır.
bunun sonuçları çok farklı olur. sonuçta NATO üyesiyiz.
sevr anlaşmasını tarihin çöplüğüne gönderen bir millete sykes-picot gofret gibi gelir. ama şartlar aynı mı? biz bunları konuşuyoruz da bu işle iştigal edenler bunu düşünmüyor mu?
Yorum
-
300.000 TR nin petrol ve doğal gaza ulaştığı zaman..
Bu düşünceye aynen katılıyorum..TR ye hakim gücün planı da buydu..
Yapabilir yapamaz..
Ama bu..
Satır aralarını okuyan bunu anlar..
TR petrole ulaşmadan 3 ileei 2 geri mehter takımı gibi gider gelir..
20 sene öncede dünyanın en büyük 17. ekonomisi idi hala aynı..
1 adım bile ilerleyemedik.
Paranın dönüş hızını artırdık sadece..
Teknoloji üretemeyeceğime göre (bana göre imkansız çünkü sanayi devrimini kaçırdık) tek şansımız petrol..
Yorum
-
İlk kez 1974 de 17.ekonomi olmuşuz ....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 sene öncede dünyanın en büyük 17. ekonomisi idi hala aynı..
1 adım bile ilerleyemedik.
Paranın dönüş hızını artırdık sadece..
Teknoloji üretemeyeceğime göre (bana göre imkansız çünkü sanayi devrimini kaçırdık) tek şansımız petrol..
İlerleme yok,
yerinde sayma yok,
gerileme var..
Bakanımız Erdoğan Bayraktar da zaten niye Teknoloji üretemeyeceğimizi dürüstçe açıkladı;
"Bu ülke müslüman bir ülke, yüzde 99'u müslüman, tarihten gelen bir yapısı var, Türkiye
konumu itibariyle icat yapamaz, buluş yapamaz, ara eleman ülkesiyiz”
METE99 Nickli Üyeden AlıntıTürkiyede milli gelirin hoplama-zıplama ya da sıçraması ancak son 10 yıldaki iki revizyonda mümkün olabildi. Son 10 yılda iki kez milli gelir revizyonu yapıldı. Hem yöntem değişikliği, hem de eksik ya da hatalı ölçüm nedeniyle yapılan iki revizyonla milli gelir; 2008 revizyonunda yüzde 32, 2016 revizyonuyla yüzde 19.7 olmak üzere birikimli olarak yüzde 58 arttı.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...trolu-40561811
Bu revizyonlar bir batı ülkesi gibi kitabına göre yapılsa %58 yerine %6 çıkardı, yani GDP'nin 1/3ü silinirdi.
Bu sanal GDP ile 17.ekonomiyiz ama gerçek GDP ile 20.ekonomiyiz......Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..
Yorum
-
metem.....
turkiye 17 ci ekonomiden 12 ci ekonomi olma yoluna girmişti....ne zaman....2010 da....tayyip beyle ESAD kanka olup vizeleri kaldırdıgında....TURK TIRLARI....SURİYE...ÜRDÜN....LÜBNANDA FİNK ATIYORDU....oralardan tüm arap cografyasına yayılıyordu....EKONOMİNİN BÜYÜMESİ.....müşteri büyütmekle olur....o müşteri ise arap cografyada....ve biz bunu basarmıştık o zaman....
ne yaptı batı....BOP u uyguladı....arap baharı diye bi hikaye uydurdu....NATO ile turkiyeyi zorladı....SURİYEYİ yıkmaya yardım et diye....FETO devlette idi....basardılar....ve 17 ci ekonomide kaldık....
şimdi ise....islamist KEMALİZM uygulanıyor TURK DIŞ POLİTİKASINDA....BUNUNLA belki yeniden arap cografyaya gireriz diye düşünüyorlar..ISLAMCILIKLA GİREMEDİGİMİZ KESİNLEŞTİ...bunu turk devletini yönetenler gördü...çünki suriyede karsılarında İSLAMCI AMA....WAHABİ VE TAKFİRİ suudi islamı buldular...bizim dayandıgımız müslüman kardeşlerin zayıf oldugu kesinleşti.......BÜYÜMEK nufusla müşteri yaratarak olur....BATI kolonileri niye geliştirdi...oradaki halkları müşteri yapmak üçün....
not....islam ve islamcılık....bir politika aracıdır devletlerde....hedefleri üçün kullanır onu....ters teperse bu...DÖNÜŞ YAPAR DEVLET...buda normaldir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
borsaya dönersek metem.....
soru su.....NE OLACAK BU KREDİ İLE MAL ALMIŞ USAGLARIN DURUMU.....
İNCİK....bu usaglar mötlerine nısadır sürülmüş gibi.....hop oturuyorlar....hoppp kalkıyorlar....
diyirlerki....hisaplıyor bakiyorlarki....105 000 asagı kırıldımı....EBEMİZİN ÖREKESİNİ GÖRECEGİZ...pankalar getir ula parayı yoksa hisseni üfleyecegim....
düşünüyorlar usaglar.....ecebe incik ben kendim mi....ÜFLESEM....TUŞA KENDİ ÖZ BARNAKLARIMI ÇÖNEREK....yogusam bıraksam...pankanın memurumu çönse o tuslara 100 000 endekste....
yaaaa METEM....usaglar gara gara düşünir ambu anlarda....tuslarrrr....tuslarrrr...SATIS TUSLARI...ellesemmi ellemesem mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim bu usaglar tuslara çönermi....satıs tuslarına yani...erkekse çönmesinler....
tayyip bey emrikiden döner dönmez....milli güvenlik kurulunu topluyor....eeee ne cıkar oradan....elde güller...hosgeldin KURDİSTAN mı çıkar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum