mevlutkarakuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Harmonik sistem taramasi
Collapse
X
-
-
Yarın günlerden DEVA en iyi alım yeri 3,70 görünüyor ve bugün en düşük seviye 3,71 görmüş,kapanış fiyatı 3,76. Stop seviye -%2 Bol kazançlar.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Yorum
-
-
-
-
Endeksimizde eksi kapatmıs 😊mevlutkarakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın günlerden DEVA en iyi alım yeri 3,70 görünüyor ve bugün en düşük seviye 3,71 görmüş,kapanış fiyatı 3,76. Stop seviye -%2 Bol kazançlar.
Yorum
-
Endeksimizde eksi kapatmıs 😊mevlutkarakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok ilginç sistem bugün için hiç bir hisseye al vermedi düşüş mü olacak acaba*
Yorum
-
Teknik analizi seviyorum ben maç sonucunu bile tahmin edebilirim Fenerbahçe ve galatasarayı başarılar dilerim ama teknik diyorki galatasaray alacak diyor.
Yorum
-
Arz ederim😊 hahahamevlutkarakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeknik analizi seviyorum ben maç sonucunu bile tahmin edebilirim Fenerbahçe ve galatasarayı başarılar dilerim ama teknik diyorki galatasaray alacak diyor.
Yorum
-
Hayırlısı sayın hocam ben Galatasaray dedikçe Fenerbahçe diyenlerin sesleri daha gür çıkıyordu,bu arada hiç takim tutmam bence hepsi benimBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaint Aziz basiretsizin en önde gidenlerindendir malesef,
hem teknik hem temel olaraktan durumu tescilli ve böyledir )..
Maşallah yine 15 günde en mühim ve kıymetlilerinden 3-5 kupa
kaptırdık herbiyerde..((
Yorum
-
Efenim günaydınlar...Her tarafta bir Harmonik'tir gidiyor lütfen çakmalara itibar etmeyiniz aslı olan ve orijinali bu....Bugün için al gelen hisseler SEYKM,DGGYO....stop -%2 😊
Yorum
-
Yarın için sistemden al gelen hisse AKCNS,ARSAN 1,46 dan al gelmişti yeniden al verdi.
Yorum
Yorum