Değerli arkadaşlar burada kendi geliştirdiğim ve ismini HARMONİK Sistem olarak adlandırdığım sistemin,günlük taramada Al verdiği hisseleri paylaşacağım.Günlük tarama sonucunda al veren hisselerim de STOP-LOSS %3-5 'dır ve profilimdede belirttiğim gibi 'Burada yer alan hisse senetleri,Lisanslı T.A programından,belli bir zaman aralığı,belli bir indikatör,formasyon ve sayı dizilimi oluşturan senetlerinin taranması ile oluşan sonuçlardır ve kesinlikle al-sat önerisi değildir sadece T.A çalışmasıdır....saygılarımla..
Harmonik sistem taramasi
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
Sistem taraması değil ancak sistemsel olarak görüntüsü GARAN için aşağıda 7.67 ve yukarıda 7.92'dır hayırlı olsun 7.92 tarihi seviyedir ve bunun üstünde yapılacak olan 3 günlük kapanış trendin yönünü değiştirir.
-
Harmonik Sistem taramasında yarın için al gelen hisselerimiz biraz fazlaca olsa da hepsini yazmak istiyorum AKBNK-KONYA-KONDS-VAKBN bol kazançlar....
Yorum
-
Yorum
-
-
Birinci seans en yüksek gördüğü seviyeyi baz alarak hisselerin gördüğü en yüksek değeri yazmak istiyorum.
VKGYO: %4
LUKSK: %3
BSOKE: %1,5
ATEKS: %3
AKSA : %1,5
Yorum
-
Pazartesi için al veren hisse EREGL: 4,14 kapanış fiyatı.Bütün hisselerde stop seviyesi %3-5'dir.
Yorum
-
Pazartesi al veren hisse bugün yükseliş yaptı ancak genel olarak endekste yükseliş oldu için bu yükselişin normal olduğunu varsayıyorum,yarın için al veren hissemiz ve gün sonu kapanış fiyatımız BRISA:6,45 al veren bir hissemiz daha var ancak sığ bir kağıt olduğu için paylaşımda bulunmuyorum.
Yorum
-
BRISA için kapanış fiyatını yanlış yazdım özür dilerim.
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Yorum
-
Yorum
-
-
-
-

Yorum