Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Viop hacimli ortalama üzerinde kapanış alırsa ( 15441 ) yön yukarı devam gözüküyor.15850 ye kadar vurursa şaşmam.
AdamımTrAk köpeksiz köyde değneksiz geziyor.Her gün değeri hak eden kağıtları alıp endeksin kafasını kaldırıyor.
Güzel tamamlamışınız. Ben grafiği dillendirdim.
Bu durumda hepimiz OPTİMİST takılalım. 15460 üzeri düşeni kırarız. Yelkenler fora. Hedef 15850. Haydin yiğitlerim.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Bir bakın Sn. Radyolog. Uzun vadeli grafik ama vakti daralmış. Buradan ekmek çıkar sanki. Stobu da kısa
bu neyin grafiği okuyamadım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
abi işlerim yoğun hisseler elde pattaldı bakmak içimden gelmiyor
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
bende de var bir süredir ancak hareket etmedi kaldı namıssız.
BEKLEMEDEYİM.. AZ KIPRAŞSA EKLEME YAPACAĞIM
eregli mi bu niye demiyorsunuz grafiği açamıyorum ))
Mevlana der ki;
Yorum