radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Bugüne dair 'son derece lehimize' 13,370+ yüksek zorladık bile.. Daha saat 17.55'e hatta 17.59'a çOk VAR bakALIM, hayırlısıyla ile.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönül ister en az 16,6Xx style yüksekler görsün bİst100 ama bilemedim hani böylesi dü$ük TAhminleri de görünce..
Bizim acelemizZ y0k, AKüpe finansAL f0ncu t0katçı simsar pürOKrat vesair taife güRuhlar dü$ünsün, dü$ünebiliy0rlarsa.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
👍 1Yorum
-
En dengeli Viop30 esas, ++makas aça aça daha da yükselerek dengeye gelecek.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVİOP gerçekten çok dengesiz seyredior..
silkeleme amaçlı olabilirmi-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Daha ne takar piYasa bunnarı, ma$aymı$lar Zati kullanılmı$ devre dı$ı kalmı$ figüran dublör olmu$ bunnar..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Esas meselelere odaklı $u virajda bİst.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Bana sorarsanız, TAze Long'cu, vadeli spot hisseci istemiyo palacıkgil,
gerek $u son saatler sistem platform üzeri gecikmeli saatlik uzla$malı hileleriyle
gerekse ak$am seansı ve sabah beri TRade fiyat hareket ve makas tarzıyla..
ÇOK NET Bi biçimde hem de.
Tecrübem gereği böyle diYorum, "ben MaLımı iyi bilirim" hesabı. Daha da yanına kimseleri istemiyor,
hatta mevcut VAR olanları da tersten silkelemek için amuda kalkmı$ resmen cebren ve hileyle hani.
Her an, bugün yarın roket açabilir yukArı marjlı +makaslı takas tukaslı neli.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😎 1👍 1Yorum
-
Bence karar aşamasında. Makasla oynayarak gel gel yapıyorlar sanki.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVİOP gerçekten çok dengesiz seyredior..
silkeleme amaçlı olabilirmi
Ben bu grafiği takip ediyorum. Günlük Pivot 16325 altında kapanışta beyaz ok takibe girer. Bu durumda bist 100 125xx hedefimizle örtüşür.
Pivot tutarsa yukarı harekette hacimli ortalama ( 17000) ya kadar atak beklerim. Aşarsa 17800 ler çabuk gelir.
Önümüzdeki 2-3 günde işin rengi belli olur. Kendi düşüncem aşağı bir hareket yapıp sert kalkacak.
Hayırlısı bakalım. strateji olmadan pozisyon alınmazmış. şimdilik Viop endeks tarafında FLAT bekliyorum ( Scalp işlemlere devam. Heyecan olsun )

" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1☕ 1Yorum
-
TAbîatıyla dü$mesini gev$emesini isteyen de epey VAR mutlaka.. Son günler hareket tarzı ve alanı gereği de böyle bu durum..
Ancak bİst piYasanın durumu, PY'lerin kendi lehlerine gayRet ettikleri ve dı$ diğer ürünlerin forse ettiği yön yukARI style, bizim gözlemimizZ.
Ayrıca pozumuz sebep gönlümüzZden ve cebceğizZimizZden geçen de.
Her şeyin hayırlısı...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😀 1Yorum
-
Daha nereye gevşesin diyorsunuz. Haklısınız da. Ben de 2 banka ve 2 holding longa sımsıkı yapıştım.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTAbîatıyla dü$mesini gev$emesini isteyen de epey VAR mutlaka.. Son günler hareket tarzı ve alanı gereği de böyle bu durum..
Ancak bİst piYasanın durumu, PY'lerin kendi lehlerine gayRet ettikleri ve dı$ diğer ürünlerin forse ettiği yön yukARI style, bizim gözlemimizZ.
Ayrıca pozumuz sebep gönlümüzZden ve cebceğizZimizZden geçen de.
Her şeyin hayırlısı...
Spotta da 4 pozisyonum var. Biri taban kilit, açılacağı da yok. diğer üçünü dünkü ve bugünkü tabanlardan kaldırdım. Gayet iyi karım var. dolayısıyla benim de gönlümden geçen uçması...
Ancak unutmayalım ki fon mevzusunda zerre ilerleme yok şu anda. Hala takasbank'la mutabakat devam ediyor. o mallar da tezgaha düşerse bir tur daha aşağı geliriz diyor aklım.
Umarım herkesin zararlarını kurtaracağı,piyasanın da düzeleceği bir yol bulunur. Biz de işimize bakarız. Çünkü koca bir yıl heba oldu maalesef" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 2Yorum

Yorum