Gönül ister en az 16,6Xx style yüksekler görsün bİst100 ama bilemedim hani böylesi dü$ük TAhminleri de görünce..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Kapanış tahminim
çakırmetin 13210.
radyolog 13181
Güko25 13.585Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
👍 2Yorum
-
Pardon duyamadım, ne dedinizZ Sn. radyolog ?.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönül ister en az 16,6Xx style yüksekler görsün bİst100 ama bilemedim hani böylesi dü$ük TAhminleri de görünce..
Ses bir ki, ses bir ki..
Bizim yan ba$lığa da megafon bağlattık beklerizZ, sesimizZ daha da gür ve akustik çıkıyo orada.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1Yorum
-
Helâl bee GÜKO25 hem$ehrim...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanış tahminim
çakırmetin 13210.
radyolog 13181
Güko25 13.585-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
sizin tahmin neredeAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Helâl bee GÜKO25 hem$ehrim...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
o en son çıkyor sahneye..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin tahmin neredeDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yürü be Güko 13585 olursa ralli başlıyor demektir. Hedef 16000.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapanış tahminim
çakırmetin 13210.
radyolog 13181
Güko25 13.585
Hepimiz seni tutuyoruz bugün" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😂 1👍 1Yorum
-
Yorum
-
Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
son paragrafa güldüm doğrusu..
YANİ : ADAMI ŞÖYLE YADA BÖYLE SERBEST BIRAKTILARMI ? BIRAKTILAR
NE İÇİN: FONLARIN ZARARINI TAZMİN ET VE LİKİDİTE AÇIĞINI KAPAT diye..
BUNU YAZAN KİŞİ SUBLİMİNAL ADAMIN SERBEST BIRAKILMASINI ONAYLIYOR BANA GÖRE ZİRA MİLLETİ KAZIKLAMA NİYETİ OLMAYAN ADAM BU REZİLLİKLERİ ZATEN YAPMAZDIDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum

Yorum