Eveett, kapanı$ TAhminlerini revize etmek isteyenleer ??, daha çook VAR me$hur ve muhte$em 17,55 son atı$ vaktine.
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Varlık fonunun bu kadar alışına bile bana mısın demiyor.Keşke bu çabayı SPK da gösterseydi de bu hale düşmeseydik.
Hala bu hafta içinde 124xx-5xx aralığına pik atacağımızı ( dönersek oralardan döneceğimizi) düşünüyorum.
Daha aşağıları Gayya kuyusu
Short aç kapa devam. 2 banka ve 2 holding az miktar long ve spotta çok az portföyle beklemeye devam
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
'Yokluk ...' pardon "Varlık Fonu" SPK filan falan fi$Man heeepisi aynı çete yönetiminde, yanılmasın da kimseler hani Zati piYasamız fazlasıyla ile böylesi bOl $a$ırtmaçlıyKene.. Aman diyelim.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVarlık fonunun bu kadar alışına bile bana mısın demiyor.Keşke bu çabayı SPK da gösterseydi de bu hale düşmeseydik.
Hala bu hafta içinde 124xx-5xx aralığına pik atacağımızı ( dönersek oralardan döneceğimizi) düşünüyorum.
Daha aşağıları Gayya kuyusu
Short aç kapa devam. 2 banka ve 2 holding az miktar long ve spotta çok az portföyle beklemeye devam

Hem nas'sı "bana mısın" demiyor mu$ ??, TAze bugün öğlen ve geçen hafTA dibine diplerine göre TAa nerelerdeyizZ.
Saatcikler öncesi talimatla arap u$ağı ve FİNKirdek BOFA sermayeleri bizim bademetDingile RAĞMEN alıma geçti.. Hadise budur $imdilik.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
☕ 1Yorum
-
Birazdan bizZim hedefi vurur bu k0lpa kahpe bademetDingil.. El mecbur el mahkûm styleA.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alfa 13,333++
NeteKim sonu da ++ ipuçlu bizZim rakam.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Varlık fonu 20 milyarlık alım yaptı. Özellikle endekste etkili 4 hisse ve bankaları alarak Açıkçı ve shortçuları sıkıştırıyor.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13320
1,67
ÖLÜ KEDİ SIÇRAMASI gibi duruyor.
Tam bir piyasa yapıcı gibi.Açıklar kapansın da alım gelsin diye çabalıyor görünüşte.. Başarırsa ne ala. Özellikle bankalarda çok sert yukarı hareketler olabilir bu durumda.
Ama başaramazsa ki bu durumda her gün 20 milyar alacak parası da yok yani...
Toplam hacim anca Cuma hacmi kadar oluyor" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Kedicik 9 kez öleli, ölmeden 9 ayrı kez ölü kedi style zıplAyıp SIÇrayalı yıllaaarr yıllar oluyor.
Yoksa $imdi $Dolar bazlı 10* bilemedin 12* katındaydı bİst'İnYe değerlemesi.
Ohoo yani bizimkisi ölmü$ e$$eğe "ölme e$$eğim ölme" tarzı gibi duruy0 daha Ziyaade. )-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
-
Açığa satışlar 1 gün önceki veriyle takip edilir. Açığa satış yapanları sıkıştırıp kapanmaları için uğraşıyor Ziraat dedim ya.Onu teyit etmek için yolladım.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tablo ne diyor sn çakırmetin ?
Ha bu ortamda açoğa satışı niye yasaklamadılar onu da bilmem" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Bunnar dahi katmerlisinden kâr yazdı ya yine yeni yeniden. MaşAllah...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün seans kapandığında kimler diyordu acaba :
dur ulan borsa ya biraz daha para aktarayım diye-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Artık kendilerinden ziyade TAze gelen olursa ki olacaktır, 'gel gel' niyetine. Ha bi de 'emir komuta merkezleri' bele emrettiydi.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açığa satışlar 1 gün önceki veriyle takip edilir. Açığa satış yapanları sıkıştırıp kapanmaları için uğraşıyor Ziraat dedim ya.Onu teyit etmek için yolladım.
Ha bu ortamda açoğa satışı niye yasaklamadılar onu da bilmem-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum

Yorum