Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
13,562 bİst100 yeridir. Üstü kepekleri bile alır yok eder, misler gibi style pırıııll pırıll Olur.
İnanmayan saat 17,55 hemen saniyeler öncesi tekrar baksın değerlendirip tahmin etsin.
Hiç bu borsadan fazla ümitlenmeyin. Bu fon tasfiye işi bitmeden bir cacık olmaz. Büyük panik hali var.
Tasfiye aşamasında satılacak miktarlar ne bilmiyoruz ki,,,
Önümüzdeki hafta 124xx değerlerini görürsek şaşırmam. 13530 üzeri haftalık kapanış ümitlendirir beni
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Hiç bu borsadan fazla ümitlenmeyin. Bu fon tasfiye işi bitmeden bir cacık olmaz. Büyük panik hali var.
Önümüzdeki hafta 124xx değerlerini görürsek şaşırmam. 13530 üzeri haftalık kapanış ümitlendirir beni
katılıyorum
30 KASIM ve 31 ARALIK tarihlerini verdi yetkililer temizlenme veya adı neyse bu fonların
arada vur kaç yapabilirsek yapalım öyle kallavi karlar falan beklemeyelim
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Benim kapanış tahminim 13532 ümitlerin yeşermesi içşn iki puan üstünde kapattım haftayı:))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
30 KASIM ve 31 ARALIK tarihlerini verdi yetkililer temizlenme veya adı neyse bu fonların
arada vur kaç yapabilirsek yapalım öyle kallavi karlar falan beklemeyelim
Abi biz vurulduk kaçamıyoruz)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Ne ümidi hocam.. Biraz dikkatli okuyun lütfen yazılanları, rica ederim..
Vurgun piYasası burası, akepe'nin b0k bİst'i..
Sadece anlıkTA Long yönlü TRade 'kütletilmi$ ve iç edilmi$ makası' da sebep avantajlı.
Hatırlarsanız tek lot hissemizZ bile y0k.. Ba$lığımızın adı bile malum "FinAL gALası".
Her 17,5Xx ve 18,000 üstü gördüğünde konTRat, SHORT olandık ve olanızZ bizZ, zerre LE$ bİst hissesiz nesizZ.
Ümitlenmeyin derken kastım kısa vade idi. Yoksa Su akar yolunu bulur. Bitmiş ülkelerin borsaları dahi ralli yapabilir.
Orta / Uzun vade safraları atınca çok daha iyi olacak. enseyi karartmayalım.
Tabi ki herkesin fikri kendine. Paramıza geçer sözümüz
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum