Ama müthiş fırsatlar verdi alım için. 206 TL den Koç aldım. İnanılır gibi değil...
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
E benim de öyle i$te, 14,225 yazdık ya mirim ??, nesi y0kmu$.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok be benim tahminim 14225 . Patlayınca SN. Radyolog torpil geçti
Erken öten horozun kafasını keserler hesabı oldu bizimkisi
Dibin diplerindeyken yazdık say hemi de. Ben kazanacaaamm.. Vakit de doldu 17,59 style, deği$tiremen de artık.
İlk tahmin hesabın daha doğruydu idi Zati b0$a çektin a$$a.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
☕ 1Yorum
-
sizinkinide 13225 yapayım isterseniz sn alfaAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
E benim de öyle i$te, 14,225 yazdık ya mirim ??, nesi y0kmu$.
Dibin diplerindeyken yazdık say hemi de. Ben kazanacaaamm.. Vakit de doldu 17,59 style, deği$tiremen de artık.
İlk tahmin hesabın daha doğruydu idi Zati b0$a çektin a$$a.
DDDDD
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
)).. Daha çook vakit VAR.. Ama ben iddialıyım.. Hem Bi daha vermez veremez o imkânları bu düzenbaz bezirganlar.. )radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizinkinide 13225 yapayım isterseniz sn alfa
DDDDD-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Siz gene de temkinli olun. Bakın Tera'nın bütün kağıtları tabanda ve çok yüksek satıcılı.Eğer oraya sirayet ederse PUSULA işi fragman olarak kalır.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
)).. Daha çook vakit VAR.. Ama ben iddialıyım.. Hem Bi daha vermez veremez o imkânları bu düzenbaz bezirganlar.. )
Bugün çok kritik bence. Yapa(bile)cağı hamle kendi geleceğini de belirleyecektir bence. Akşamı bekliyorum o taraftaki para çıkışını izlemek için
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1☕ 1Yorum
-
Buyrun takip ettiğim pusula-tera kağıtlarının bugünkü durumuCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz gene de temkinli olun. Bakın Tera'nın bütün kağıtları tabanda ve çok yüksek satıcılı.Eğer oraya sirayet ederse PUSULA işi fragman olarak kalır.
Bugün çok kritik bence. Yapa(bile)cağı hamle kendi geleceğini de belirleyecektir bence. Akşamı bekliyorum o taraftaki para çıkışını izlemek için
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Doğru dersin genel anlamda ki çok temkinliyizZdir de, ammaa böylesi Bi piYasa ve temkin anlıkTA pek uyu$muyor bazen görüldüğü üzere..
Vuru$uyoruzZ i$te, gerisini berisini palacık da dü$ünsün. Para ortada, ya alacağız ya vereceğiz neticesinde.
Hodri styleA arena gerçekleri...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
☕ 1Yorum
-
bİst30 tavanlaTIR geçer FİNK $ahsiyeti.. ÇOK kurcalarlarsa bizim bademetDingiller, olacağı o.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
Benim de beklentim o yönde. Sanıyorum öğleden sonra elindeki kurşunu Bist 30 kağıtlarına atıp yukarı sürmeye çalışacak ve genel alıcı bekleyecek.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bİst30 tavanlaTIR geçer FİNK $ahsiyeti.. ÇOK kurcalarlarsa bizim bademetDingiller, olacağı o." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Parayı faize gömeceksiniz buradan bir cacık olmaz milleti batırmaktan başka bişe yapmıyorlarMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
😂 1😎 1Yorum
-
nerede kaldı bu yukarı marjradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13200 lerde durulma ve günü 13200 / 13600 arası bir seviyede kapatma beklerim..
bilişyorım marj büyük ama böyle günlerde böyle olur genelde
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Tam tersini yapıyor şimdilik. A1 tera ve pusulanın ters bacağıdır. Ne buluyorsa satıyor . Ciddi likidite problemi var gözüküyor.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de beklentim o yönde. Sanıyorum öğleden sonra elindeki kurşunu Bist 30 kağıtlarına atıp yukarı sürmeye çalışacak ve genel alıcı bekleyecek.
Allah yardımcımız olsun yatırımcılar olarak. Başımızdaki otorite izlerse sonuç kaçınılmaz oluyor. Kim bilir belki de bile isteye..

." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
12.600 diyecektim 13.700 yazmışım
Mevlana der ki;
😀 1😂 1Yorum
Yorum