radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Durumlar iç açıcı değil. Sert bir satış gelebilir. 17680 den gene shortu giydim ben. Elimdeki kağıtlara da stop koydum bankalar hariç
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1 -
Tera vitesi büyüte büyüte Pusulası $a$mı$ $anzımanı kitlek Ktlev style TAbanlara oturtup çatlatTIRmı$ deyollar..
çAKma DeSTeK bile atamıyollarmı$ h0ney finansAL f0nlama anlamında.
Vah tüh $ansa bAK...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
👍 1Yorum
-
Evet neticede BiYerlerden yoğun paracıklar çıkınca, taBi yamamAK ihtiyacı hAsıl birilerindede, FakFukF0N style..
Bu arada çe$it periy0d grafiklerin çoğu ilk eTAp 17,57X-,34X süzülme bölgesi göstermekte, dikkate alınası style..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
141XX kesin görüşlür derimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Durumlar iç açıcı değil. Sert bir satış gelebilir. 17680 den gene shortu giydim ben. Elimdeki kağıtlara da stop koydum bankalar hariç
duruma görede 138XX ler..
o seviyelerde alış gelirmi bakarız..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 2Yorum
-
☕ 1Yorum
-
Yurt dışı desen kırmızı, altın ve gümüş yerlerde. Brent olmuş 110 dolar.
Her şey Bistin lehine ))))))" Her şeyi bidiğini iddia edene
🥰 1Yorum
-
bİst'e ithafen (sen dinlemesen de 0lur palacık) ;
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Bist 100 toplam hacim 121,5 milyar
Sasa toplam hacim 14,5 milyar. Bist tüm Toplam hacmin % 8 si bu güzide kağıtta. Örtki ölem..." Her şeyi bidiğini iddia edene
😂 1👍 1Yorum
-
😎 1Yorum
-
Shortu 505 ten kapadım. Bereket versin. Yaralara merhem oluyorCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Durumlar iç açıcı değil. Sert bir satış gelebilir. 17680 den gene shortu giydim ben. Elimdeki kağıtlara da stop koydum bankalar hariç" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum

Yorum