Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
THYAO: Şirketin Ağustos ayı yolcu sayısı yıllık %5,6 artışla 10 milyona, doluluk oranı %86,6’dan %88’e yükseldi. Ocak-Ağustos döneminde ise yolcu sayısı %5,4 artışla 64 milyona ulaşırken, doluluk oranı %82,7’den %84,7’ye çıktı.
ASELS: Şirket, Polonyalı bir şirket ile ilave Keşif ve Gözetleme Sistemleri için ortak proje sözleşmesi imzaladı.
MASFN: Şirket, Maldivler’de GES ve enerji depolama projesi için 7,5 milyon USD tutarında sözleşmeler imzaladı.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Radyolog hocam sever bu kağıtı. Ben daha da çok severim. Hareketleri serttir. Aşağıya marj az kalmış.
İskender yedirir bize ailecek . güko'ya yaramaz o köfteci ))))
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Kalp kalbe karşıdır. derler hocam. Şimdi ona bakıyordum. en sevdiğim kağıtlardan biri. ama 3 gündür tabelaya baktıkça içimden gelmiyordu.
Az evvel viopta az bir pozla başladım almaya.
3 günlük akd yi de ekledim grafiğe
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
ne tesadüftür bu arkadaş: GÖKÇEK ailesi haklarındaki iddialar üzerine adliyeye ifade vermeye gidiyor mahdum ve gelin in ifade vermesinin üzerinde SADECE
BİRKAÇ SAAT geçince hemen van lı bilmem ne külhanın düğünü ortaya çıkıyor SADECE TESADÜF
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum