Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Keşke Balsu'ya bulaşsaydın üstadım )))))
Bayağı zararım vardı kapanışta bozuklarla bile aldım abandan bir cesaret. Neyse ki utandırmadı beni.Moralim düzeldi.
Güko'da da vardı bundan. O da sevinmiştir biraz
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
bu akbank da ne olyuo niye gitmiyo siz satın da gitsin
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Keşke Balsu'ya bulaşsaydın üstadım )))))
Bayağı zararım vardı kapanışta bozuklarla bile aldım abandan bir cesaret. Neyse ki utandırmadı beni.Moralim düzeldi.
Güko'da da vardı bundan. O da sevinmiştir biraz
ben onu 10 lirada sattmıştım...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
şu brlsm çok iyi trade kağıdıııı düşünce allllllll çıkınca sat bekleeeeeeee
Mevlana der ki;
Grafiğe bakarsan gitmesi için kanal içine girmesi lazım. Sanki düşüş onayı almış gibi.
Benim hoşuma gitmedi genel olarak bankalar. Stoplara riayet etmek lazım.
bende sevmedimmmmm banka almak bana yaramıyorrr yan kağıtlar dan şaşmayacam artık
Mevlana der ki;
Yorum