Bankalarda da güzel geçiriyorlar. YKB yatırım YKB satıyor. Vay arkadaş. Nereye düştük
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
-
kumahaneyeeeeeeeeee yakında tımarhaneyeeeeeee düşerizzzzzzzCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalarda da güzel geçiriyorlar. YKB yatırım YKB satıyor. Vay arkadaş. Nereye düştük
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
😎 1Yorum
-
OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE .. demeyin..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kumahaneyeeeeeeeeee yakında tımarhaneyeeeeeee düşerizzzzzzz
)
burdayımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😂 1Yorum
-
o ikisine razıyım. Başka haneye düşmeyelim de )))GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kumahaneyeeeeeeeeee yakında tımarhaneyeeeeeee düşerizzzzzzz
)" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😂 1Yorum
-
Dur hele hocam ortalık karışık. Kendi adıma sabah açılışla beraber çoğu kağıtta kol kesip stop oldum. 14200 benim için kritikti.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster138XX e kadar ineriz dedim ama bir tarafım da 13300/13280 de olabilir demeye başladı
Artık yeni hedef 13400 bence." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Dostlar şu ATATR 'ye bakın hele. Orta/ uzun vade iş yapar(mış). Temeli sağlam." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
onlar kapandı düşmeyizzzzzzzCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o ikisine razıyım. Başka haneye düşmeyelim de )))
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
😎 1Yorum
-
para olsa bakılır da para kalmadıCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar şu ATATR 'ye bakın hele. Orta/ uzun vade iş yapar(mış). Temeli sağlam.
)
Mevlana der ki;
😞 1Yorum
-
Yorum

Yorum