Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
onunda taaa.... yani. Glrmkında tcellinde tüm borsanında ,,,,, Bu nedir arkadaşGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi kağıdı batırdın az alsaydın
))))))))" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😀 1😂 1Yorum
-
sn. çakırmetin krdmd ye bir bakabilirmisiniz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
47 üstünde yolu var. Haftalıkta 55,5-56 hedef var.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. çakırmetin krdmd ye bir bakabilirmisiniz.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
tşk. haydi bakalım yoluna devam etsin a nın b nin yanına gitsinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
👍 2Yorum
-
yarın ola hayır ola , haydin iyi akşamlar.Mevlana der ki;
👍 2☕ 1Yorum
-
AFERİN.. LAF SÖZ DİNLE İŞTE BÖYLE :dddddddddddddddddradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
14284
in ulan 14250 e sonra 14300 / 14350 arası kapat
14334
BENCE YARIN 145XX GEÇİLMEYE ÇALIŞILACAKTIR.. BAŞARILI OLAMAZSAK 142700 E GERİLERİZ.
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sn çakırmetin de kaptı bizim dialektiCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
onunda taaa.... yani. Glrmkında tcellinde tüm borsanında ,,,,, Bu nedir arkadaş
DDDDDD
hiç sakıncası yok üstatım.. biz güko ile yıllardır böyleyizDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1☕ 1Yorum
-
AGHOL: Anadolu Grubu Holding,
TOGG’da sahip olduğu paylara ilişkin çeşitli haberlerin ardından, söz konusu paylarla ilgili görüşmelerin devam ettiğini ancak işlemi kesinleştiren bağlayıcı bir sözleşme bulunmadığını açıkladı.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
günaydın kolay gelsinMevlana der ki;
☕ 2Yorum
-
dün yazdım % 7 ye yakın getirdi verdimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCUSAN
KARSN
bakın bakalım belki çorba parası çıkartır
abvDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 2👍 1Yorum
-
-
[QUOTE=Cakirmetin05;n565838]
Ben de böyle takip ediyorum Sn. Hocam. 14200 altında stop olmak lazım. Ancak ben bugünkü hareketi vade sonu silkeleme olarak görüyorum.
Yeni vade 17270 'den başladım long olmaya. 17190 da biraz daha eklerim. Bankalarda ve Koç ta zaten pozisyonumu koruyorum. Az evvel de Tcell aldım.
Hayırlısı bakalım. Umarım yanılmayız. Yanılırsak emekli maaşına kaldık demektir )))) Zaten spot portföy yerlerde
Endeks longları ve koç longları şimdilik kapadım. Bereket versin. Bankalar full devam
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
bu borsadan bir cacık olmaz eziyetten başka bişe deği,llllllllMevlana der ki;
😂 1👍 1Yorum

Yorum