Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Fener ve İsgyo çekiyor ben baktıkça yavaş yavaş yukarı gidiyorlar alsam çakarlar )))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
dedimki önümğüzdeki 3 ay ve 6 ayda bist te en çok kazandırma potansiyeli olan hisseleri sıralar
3 AYLIK İÇİN ŞUNLARI SEÇTİ:
yapay zekayla borsa hey gidi nereden nereye )))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
kotona bakmak lazım iyici bir inceleyelim teknik temel ne derrr o işsizde ben anlamam
Mevlana der ki;
tursg bedelsi bölündü bilançoları iyi, 6 aylık bilançolar gelecek iş yapabilir abi
Mevlana der ki;
KLlKIM 'i 2 gün önce orta vade tutarım diye trend dibi 27,5 tan aldım. Bugün sabah tavan olunca kaşındım verdim 29,54 ten.
Ama kesinlikle ucuz ve yatırım yapan bir şirket. Portföylerde olması lazım. Temeli de sağlam
KOTON bana uymaz. kasada 1,5 milyar nakit var. Kısa vadeli borcu 7 milyar. Demekki bir süre daha bankalara çalışacak. Çok da yüksek stok var. durgunluk da nakite dönmesi zor
GLCVY Ben de tutuyorum düşünülebilir
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
KLlKIM 'i 2 gün önce orta vade tutarım diye trend dibi 27,5 tan aldım. Bugün sabah tavan olunca kaşındım verdim 29,54 ten.
Ama kesinlikle ucuz ve yatırım yapan bir şirket. Portföylerde olması lazım. Temeli de sağlam
KOTON bana uymaz. kasada 1,5 milyar nakit var. Kısa vadeli borcu 7 milyar. Demekki bir süre daha bankalara çalışacak. Çok da yüksek stok var. durgunluk da nakite dönmesi zor
GLCVY Ben de tutuyorum düşünülebilir
Evet mantıklısı sağlam hisselere odaklamak ama hisseler kar etse bize ne fayda sağlıyorlar ki hiç, temeli bozuk boçcu olanlar bir bakmışsın uzaya gitmiş o yüzden arada bir onlarada takılmak lazım bizim borsa böyle
YTD
Mevlana der ki;
Evet mantıklısı sağlam hisselere odaklamak ama hisseler kar etse bize ne fayda sağlıyorlar ki hiç, temeli bozuk boçcu olanlar bir bakmışsın uzaya gitmiş o yüzden arada bir onlarada takılmak lazım bizim borsa böyle
YTD
doğru onun için proje hisselere de takılalım dedik ya
TKNSA başka bir gruba ait olsa çoktan batmış derdim. Öz sermayeyi bile yedi bitirdi. Ancak sabancılar varlık satışına gidiyor. Carrefour , akçansa yı sattı. Bunu da her an satabilir bence
Şok marketin yanından bile geçmem,çok insanın ahı var
Mgros çok beğeniyorum ara sıra al sat yapıyorum.Ama tekniği bozdu sanki. enflasyon düşüşü perakende sektörüne yaramaz ( düşerse tabi )
abi bu sıcakta pasta yiyilmez gel ankaraya dondurma ısmarlayayım
Mevlana der ki;
Yorum