GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
Al benden de o kadar. Ülkenin güzide şirketleri dahi çöp muamelesi görüyor. Bütün çöğ şirketler de altın muamelesi...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 yıldır herşeyi gördüm dorrbe kriz salgın akla ne gleirse artık ama hiç bu kadar boktannnınını görmedimmmmm neyi yaşıyoruz bizzzzzzzzz
))))
Düşünsene DSTKF iş , ykb, garan 'ın toplam değerinden fazla" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1👍 1Yorum
-
Anlaşılan herkes pay ve fon satıp Tera ve Pusula fonlarına hücum ediyor" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
birgünde orada patlatırlarrrrrrrrrrr milletiCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnlaşılan herkes pay ve fon satıp Tera ve Pusula fonlarına hücum ediyorMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
👍 1☕ 1Yorum
-
Olacağı o ama ne zaman. müzik çalarken dansa devam.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birgünde orada patlatırlarrrrrrrrrrr milleti
Laf aramızda ben de PHE fonu aldım az bir şey 1 ay önce % 25 le sattım tırstım kaçtım" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Geçmiş olsun iyi akşamlar. Yarın yeni gün , yeni umutlar.
Trump akşam geri adım atar yarın +2 oluruz.Viop long oldum 17146 dan.YKB ve Akbank ,koç ve Dohol de aldım biraz.
Ya Nasip diyelim. Korkanın çocuğu olmaz der büyüklerimiz" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Bu pohtan hain devran dönmeli bitmeli…GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 yıldır herşeyi gördüm dorrbe kriz salgın akla ne gleirse artık ama hiç bu kadar boktannnınını görmedimmmmm neyi yaşıyoruz bizzzzzzzzz
))))
Her ne pahasına olursa olsun.
Ba$ka yolu yok.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
Bugün yine soyduk soğana çevirdik, dımdızZlAK ettik bademetDingil palacığı. $AK$uka style.
Çok şükür…
Gece seansıda iki tokatlarızZ gibi sersemlemi$$Kene hazır $a$kın..
Emeği geçenlere teşekkürler, hayırlı akşamlar.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
herkese selamlar
145XX LER NET ŞEKİLDE AŞAĞI KIRILINCA UMUDU 141XX LERE BAĞLADIK..2 KEZ DENEDİK İNMEDİK AMA 145XX LERDENDE DİRENÇ GÖRDÜK
BU 3. TUR
EĞER DAYANABİLİRDE BURALARDA TUTUNABİLİRSEK YİNE / YENİDEN 145XX LERE TIRMANIRIZ HATTA GEÇERİZ DERİM..
AKSİ TAKDİRDE SOLUĞU 135XX LERDE ALACAĞIZDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum