Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bende 37,2 den başladım almaya 36,2 ye kadar toplarım.
37.60 dan verdim ben gelirse 37 lere tekrar bakarım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Sen tam tradersin. al ver ekonomiye can ver diyorsun.
Ama stop tuşu yok galiba sende
Senden iyi viopçu olurmuş
viopta batarım ben )
bir kısım ile trade bir kısımıda beklerim 5-10 sene stop yok ))
Mevlana der ki;
iMSCI, HSBC ve FTSE’nin Borsa İstanbul’a dair uyarıları ardından bu kez de S&P Dow Jones Indices’ten benzer uyarılar geldi. İçeriğine baktığımızda, Türkiye’nin hissedarlık şeffaflığı, piyasa erişilebilirliği ve yapısal alanda gerekli piyasa düzenlemelerini tamamlamaması halinde bir inceleme sürecine girilebileceği, ardından da piyasa sınıflandırmasının düşürülerek “gelişmekte olan ülke” statüsünden “sınır piyasası (frontier market)” statüsüne indirgenebileceği paylaşıldı. Bu gelişmeler olası yabancı çıkışlarına ilişkin kaygıları artırıyor, ancak Türkiye’de düzenleyici otoritelerin gereken adımları atarak olası olumsuzlukların önüne geçeceğini düşünüyoruzzlemek istemedim.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum