radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Merhabalar hocam. O şirkete devlet el koyup TMSF ye devrettiğinden beri ekranımdan çıkardım" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1 -
en büyük olumsuzluk olmuş daha ne olcak ki diyor sayın çaıkrmetin,
nereden buldun bunu abiiii
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
☕ 1Yorum
-
bu krdmd ye ne oldu devre kesecek )))
neye el atsak çküyor borsadan uzaklaşmak lazımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Ama o iş çok oldu. Biliyorsun Can holdinge aldırdılar büyük kısmını. sonra da Can holdinge el koydularGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren büyük olumsuzluk olmuş daha ne olcak ki diyor sayın çaıkrmetin,
nereden buldun bunu abiiii
))
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Sabah artıydı şerefsiz bofa çöktü tahtaya. Her çıkışı satış fırsatı olarak görüyorlar. Dünkü çıkşta viop malları verdim shorta döndüm bir miktar.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu krdmd ye ne oldu devre kesecek )))
neye el atsak çküyor borsadan uzaklaşmak lazım
Short aç kapa yapıyorum kafam rahat.
Çıldırttılar milleti." Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu krdmd ye ne oldu devre kesecek )))
neye el atsak çküyor borsadan uzaklaşmak lazım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
borsa borsa olmaktan çıktı bizimkisi 26 yıllık alışkanlık yoksa iş değilCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sabah artıydı şerefsiz bofa çöktü tahtaya. Her çıkışı satış fırsatı olarak görüyorlar. Dünkü çıkşta viop malları verdim shorta döndüm bir miktar.
Short aç kapa yapıyorum kafam rahat.
Çıldırttılar milleti.Mevlana der ki;
👍 2Yorum
-
İ$ bu sebep sattıkTA sattık bİst’İNye le$ borsasını..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
borsa borsa olmaktan çıktı bizimkisi 26 yıllık alışkanlık yoksa iş değil
VuruVerDik her Bi yerinden Short’ingen style, bu son tepeleyi$iymi$$ hesabı.
Gömelim gitSin bitSin bu bademetDingil devran.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum
-
kime gömüyozzz neyi bitiriyoruz şifreli yazıyon algılayamıyorumAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İ$ bu sebep sattıkTA sattık bİst’İNye le$ borsasını..
VuruVerDik her Bi yerinden Short’ingen style, bu son tepeleyi$iymi$$ hesabı.
Gömelim gitSin bitSin bu bademetDingil devran.
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
bİst’e bİst’e komplesine, ne $ifresi dümdüz yazıyoz i$te..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kime gömüyozzz neyi bitiriyoruz şifreli yazıyon algılayamıyorum
))
Short müessesesi VAR hem endeks hem vadeli kağıtlar, açığa satı$ta TAze serbest artık hisseler bazında. Daha ne lazım ? )..
Borsa piYasamızı da tekeline geçirmi$ memleket haini bademetDingil güRuhu da bitiriyoruz kendine tezgah ettiği mekanda. Kapi$$ ?.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
shortmuş donmuş vadeliymiş şumuş buymuş bir ferman ile hepsini kaldırsınlarrrrrrr tahatlıaylım oralar bozuyor bistiAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bİst’e bİst’e komplesine, ne $ifresi dümdüz yazıyoz i$te..
Short müessesesi VAR hem endeks hem vadeli kağıtlar, açığa satı$ta TAze serbest artık hisseler bazında. Daha ne lazım ? )..
Borsa piYasamızı da tekeline geçirmi$ memleket haini bademetDingil güRuhu da bitiriyoruz kendine tezgah ettiği mekanda. Kapi$$ ?.
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
TRiumPh emmileri gelmeden fermanı geldi ya zaten, büktü büzdü bu yalAKaların bileği yine ve ‘Açığa Satı$’ uygulamasını tekrar etkinle$tirtmi$$ oldu bile. )GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
shortmuş donmuş vadeliymiş şumuş buymuş bir ferman ile hepsini kaldırsınlarrrrrrr tahatlıaylım oralar bozuyor bisti
)))))))))))-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
en temizi bas parayı faizeeeeee yan gel yattttAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster‘Borsa olmaktan çoktaaann çıkmı$ olan borsamız’ nassı da güzel süzülüyo ki a$$ahlara mmmhh aman da aman, değmen keyfimize.
)))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum