radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
günaydın kolay gelsinMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
☕ 3Yorum
-
sen verdiysen daha da giderradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTÜPO verdim totalde % 50 kadar nakite geçtim..
şimdi gözüm bankalarda..
eüer yükseliş olacaksa ÖNCE BANKALARLA BAŞLAYACAK
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
😎 1Yorum
-
0,23radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 0,84DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Yedirdi mi köfteyi miatkGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen verdiysen daha da gider
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Bu sıcaklık ve kuraklık kömürle üretim yapan enerji santrallerine yarar mı ne dersiniz ?
Yenilebilir enerji ve Heslerin devri geçti sanki. Ne dersiniz SN. Radyolog
Bu yazın klimalar tam gaz çalışırken millet kola içmeye yüklenir mi dersiniz ?
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😎 1👍 1Yorum
-
ben bunda uzuncuyum tahtacısı çok acımasız dikkat etmek lazımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yedirdi mi köfteyi miatk
)
Mevlana der ki;
😀 1😎 1Yorum
-
arpa suyu haram abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersubliminal mesajlar verdi sn çakırmetin
bu dediklerinize arpa dan yapılma içecekte eklenebilir mi acaba ?
)
Mevlana der ki;
😂 1☕ 1Yorum
-
marmr da köfte yermiyiz sayın çakırmetinMevlana der ki;
😎 1Yorum

Yorum