Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
teşekkür ediyorumMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
☕ 1 -
17.30 olsun memurları eve yollasınlar kaldırırlarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ters köşe yaparlar rahat ol üstad. Viop vade sonlarında hep aynı terane. en düşükten kapatmak için yırtınıp duruyor kumarbazlar
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
😀 1Yorum
-
Ben silkeleme , klasik vade sonu hareketi olarak bakıyorum. Eğer yarın öbür gün de beklediğim kalkışı yapmazsa ben ufaktan tüyerim.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
17.30 olsun memurları eve yollasınlar kaldırırlar
))
Çünkü hem hacimli ortalama altına sarktık hem de 50 ortalama kırılır. O zaman soluğu 13250-300 de alırız. O kadarına can dayanmaz.
Demek ki Şimşek dedikoduları doğruymuş der kol keseriz büyük ölçüde.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
ŞİMŞEK dedikodusu derken..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben silkeleme , klasik vade sonu hareketi olarak bakıyorum. Eğer yarın öbür gün de beklediğim kalkışı yapmazsa ben ufaktan tüyerim.
Çünkü hem hacimli ortalama altına sarktık hem de 50 ortalama kırılır. O zaman soluğu 13250-300 de alırız. O kadarına can dayanmaz.
Demek ki Şimşek dedikoduları doğruymuş der kol keseriz büyük ölçüde.

ŞUTLANACAKMIYMIŞDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😀 1Yorum
-
Saç ektirmi$..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞİMŞEK dedikodusu derken..
ŞUTLANACAKMIYMIŞ-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
😂 2Yorum
-
Sn. Hocam duymadım deme . 2 gündür ortalık yıkılıyor.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ŞİMŞEK dedikodusu derken..
ŞUTLANACAKMIYMIŞ
Tabi sen taktın Kayyuma başka haber okumaz oldun
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
😂 1Yorum
-
14100 üzeri olsun yeter. 14185 üzeri kaymaklı kadayıf olur bugün içinradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14125 / 14250 arasında kapatacak.. ARAFTA BIRAKACAK
KESİN BİLGİ.. YAYALIM
DDD" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
👍 1Yorum
-
BOFA -5'ten -3'e son virajda +2 Milyar alım yapmı$ oldu.
Ayrıca 3 Milyarlık mal farkıda tablonun alt hacimli gruplarından Long lehine büyükler tarafından çırpılmı$ görünüyor.. Epeydir pek olmayan $ekil..
Yarın ola, hayrola..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
Yorum

Yorum