radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
abi bu şireket biraz sıkıntılı değilmi beklentin nedirrrrr bundaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Bu kadar satış hayra alamet değil. bu hafta sonu çok ciddi bir siyasi haber gelebilir.Dikkatli olmakta fayda var bence.
Kendi adıma dün açtığım az miktar short ve spotta az miktar kağıtla pazartesiyi bekliyorum.
Size bereketli günler dilerim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 2Yorum
-
daha kötü ne haber gelebilir kiCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadar satış hayra alamet değil. bu hafta sonu çok ciddi bir siyasi haber gelebilir.Dikkatli olmakta fayda var bence.
Kendi adıma dün açtığım az miktar short ve spotta az miktar kağıtla pazartesiyi bekliyorum.
Size bereketli günler dilerim
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
👍 1Yorum
-
Ben dün yazmıştım. Sn Radyolog da bugün işaret etmiş..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha kötü ne haber gelebilir ki
Bahçelinin türkgün gazetesine bugün verdiği mülakatı okursanız belki bir düşünce oluşur.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Yurt dışı uçarken bizim sağlam satış yememizi basit bir düzeltme olarak adlandırmak safdillik olur.
Adamlar dün spotta 8,5 milyar sattığı gibi vadeli de 21500 short yaptılar. 3,5 da ordan desen toplam 12 milyar sadece dün.
Bakalım bugün vadelide ne yaptılar. Onu da akşam görürüz.
Herkesin risk anlayışı ve parası kendine ancak dikkat edelim daha kötüsü ileride olabilir.
👍 1Yorum
-
bgün böyle derler yarın başka derler çok takılmamk lazımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben dün yazmıştım. Sn Radyolog da bugün işaret etmiş..
Bahçelinin türkgün gazetesine bugün verdiği mülakatı okursanız belki bir düşünce oluşur.
))
Mevlana der ki;
😞 1Yorum
-
Bence diye belirttik . Herkesin risk anlayışı ve parası kendine de dedik.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bgün böyle derler yarın başka derler çok takılmamk lazım
))
Gerisi sizin bileceğiniz iş üstadım. Bir şey olmaz diye diye bu hale geldik maalesef
👍 2Yorum
-
SELAMLAR DOST GÜKOGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bgün böyle derler yarın başka derler çok takılmamk lazım
))
dediğin kadar basit değil maalesef olan bitenler ve olması olası olanlar..
GERÇEKTEN ÜLKE ÇOK CİDDİ BİR YOL AYIRIMINA DÜŞECEK GİBİ.
MAALESEF BEN SENİN KADAR RAHAT OLAMIYORUM AMA UMARIM BEN YANILIRIMDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bilirsin ben çoğu zaman TEKNİK olarak bakarım hisselere... bu hissedeki sakinlik dikkatimi çekti.. olur olmaz bilmem tabiiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi bu şireket biraz sıkıntılı değilmi beklentin nedirrrrr bundaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum