Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
BIST 100 Endeksi, dün %6 düşüşle 13.163 puan ile 13.200 / 13.300 destek bölgesinin de altına geriledi. Teknik açıdan 12.400 / 12.500 destek bölgesi son derece
kritik. İran – ABD savaşı ile test ettiğimiz en düşük seviye ve 200-g üssel hareketli ortalama bu bölgeden geçiyor. Aşağı kırılması durumunda 11.000 / 11.500
bandına kadar geri çekilme alanıoluşacak. Tepki gelmesi halinde ise ilkdirenç bölgesi 13.500 / 13.700 bandıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
- 0,59radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜnaydin arkadaŞlar
vİop - 1,20DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜmÜŞ e bakin.. Demedİ demeyİn..teknİk olarak bİrİ Üflese firlayacak gİbİ duruyor
İLK HEDEF 80,82 SONRAKİ 86,6 OLABİLECEKTİR..
ŞU ANKİ SEVİYELERİN ALTINA SERT HAREKETLER STOP LOSS U GEREKTİRECEKTİR
kÖrfezden gelecek haberlere bakar olunDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
1,33radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
- 0,59DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
2,07radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1,33DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bu 80,82 ne abi tl mi şuan gram gümüş 111,81 anlamdım hiç gümüş işlemim olmadı birde ona bulaşalım :radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜmÜŞ e bakin.. Demedİ demeyİn..teknİk olarak bİrİ Üflese firlayacak gİbİ duruyor
İLK HEDEF 80,82 SONRAKİ 86,6 OLABİLECEKTİR..
ŞU ANKİ SEVİYELERİN ALTINA SERT HAREKETLER STOP LOSS U GEREKTİRECEKTİR
kÖrfezden gelecek haberlere bakar olun
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
XAGUSD fiyatı svg gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu 80,82 ne abi tl mi şuan gram gümüş 111,81 anlamdım hiç gümüş işlemim olmadı birde ona bulaşalım :
)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
👍 1Yorum
-
[B Nickli Üyeden Alıntıradyolog;n561883]
131xx / 134xx arasindakİ gap doldurulmak Üzere..sonra siraya 135xx ler gİrecektİr
toparlanma başarısız olursa 12600 / 12200 ler hedefe girecektir[/B]DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 1Yorum
-
3,30radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100 13519
vİop 3,64DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
5,34radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3,30
13724
anlamıyorum.. bu tür yükselişlerde BANKALAR başı çekerdi.. şu ana kadar ciddi bir hareket görmedim major bankalardaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 1Yorum

Yorum