radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
öne alayım..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürekli yazıyorum bir kez daha yineleyeyeim.
umarım bu tekrarlar sıkıcı olmuyordur.
9600 üzerine kalıcı olarak yerleşmedikten sonra KALICI BİR YÜKSELİŞTEN BAHSETMEMEMK GEREKİR.
hacim yetersiz 9600 leri geçemeyiz bence bugün..geçsek bile pala yarın meletebilir piyasayıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
baktım, öyle bir şey göremedim.Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGene yasakladılar sanırım
svg simurg ada iletttim konuyu..
bilgi gelirse aktarırım.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Rusya: Kursk bölgesinde 2 yerleşim birimini geri aldık
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna birliklerinin Ağustos 2024 başında girdiği Rus toprağı Kursk bölgesinde Orlovka ve Pogrebki yerleşim birimlerini geri aldıklarını bildirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Rus ordusunun Kursk bölgesindeki faaliyetleri hakkında bilgi verildi.
Bölgede, Rusya ve Ukrayna askerleri arasında çatışmaların sürdüğü belirtilen açıklamada, "Kuzey Askeri Grubu birliklerinin saldırıları sonucunda bölgedeki Orlovka ve Pogrebki yerleşim birimleri kurtarıldı." ifadesi kullanıldı.
Açıklamada, Ukrayna ordusunun Ağustos 2024'ten bu yana Kursk yönünde yaklaşık 63 bin 500'ü aşkın askerini, 381 tankını, 288 piyade savaş aracını, 243 zırhlı personel taşıyıcısını ve 2 binden fazla zırhlı aracını kaybettiği kaydedildi.
Rusya Genelkurmay Başkan Yardımcısı Sergey Rudskoy, geçen hafta yaptığı açıklamada, Kursk bölgesinde Ukrayna ordusunun ele geçirdiği toprakların yüzde 64'ünü geri aldıklarını aktarmıştı.
Ukraynalı askerlerin, 6 Ağustos 2024'te Rus toprağı Kursk bölgesine girmesinin ardından iki ülke orduları arasında başlayan çatışmalar devam ediyor.
Kaynak : Anadolu AjansıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
vicdansız spek...geçmemde geçirmemde diyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS
125.70 leri bu para girişi ile aşması lazım...yoksa yine 120 lere geriler

in 120 yakın civarına.. gönlüm kalır vallaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
KAPANIŞ 125.40radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS
125.70 leri bu para girişi ile aşması lazım...yoksa yine 120 lere geriler
EN YÜKSEK 126.40
bakalım ne hayınlık planlıyor pala yarın görürüz nasılsaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
olmadı tabii. olmayacağıda belliydi..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröne alayım..
hacim yetersiz 9600 leri geçemeyiz bence bugün..geçsek bile pala yarın meletebilir piyasayı
EN YÜKSEK 9629
EN DÜŞÜK 9422
KAPANIŞ 9573
yine her zamanki gibi duvara yaslanarak yola devam..
İYİ AKŞAMLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum