bugünün ÇARŞAMBA olduğunu hiç unutmuyor hınzır pala
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
1 saat önce yukarıdakini göndermişim..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlk 5 araci kurum
x tüm - 1131 M
X 30 - 1,41
VİOP - 1,67
AN İTİBARI İLE X 100 9633
SON HALİ
İLk 5 araci kurum
x tüm 1418 M
X 30 - 0,64
VİOP - 0,71
AN İTİBARI İLE X 100 9719DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
palanın neler yapabileceğinin ufak bir örneği..
günün en düşük ve en yüksek değerleri arasında 100 PUAN FARK VAR.. buraları mutlaka ( 9700 leri ) DESTEK YAPMAK
LAZIM..
dow hafif yeşil seyrederken avrupa borsaları genel anlamda kırmızı..
YARIN OLA HAYROLA...
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
9700 ler diye diye pala oralara getirdi endeksi.günlük göstergeler aşırı satışta ancak henüz yukarı dönme
işaretleri görülmüyor. bir süre daha TESTERE PİYASASI göreceğiz anlamına geliyor bu benceDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu hissede en kötü geride kaldı diyebiliriz SN. hocam.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOtokar'ın 2024 yılı 12 aylık konsolide net zararı 3.104.429.000 TL (2023/12 aylık: 2.841.321.000 TL)
Çeyreklik bazda satışlarda , Brüt kar ve Net karda düzelme var. Tabii herkes 12 aylık zarara bakıp kötü diyebilir. Satış da yiyebilir.
Ancak ben uzun vade olarak bir miktar almıştım. Ekleyerek devam edeceğim." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
aynı düşüncedeyim sn çakırmetin.uzun vadeli temettü kağıdı olarak bakıyorum bende sizin gibiÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hissede en kötü geride kaldı diyebiliriz SN. hocam.
Çeyreklik bazda satışlarda , Brüt kar ve Net karda düzelme var. Tabii herkes 12 aylık zarara bakıp kötü diyebilir. Satış da yiyebilir.
Ancak ben uzun vade olarak bir miktar almıştım. Ekleyerek devam edeceğim.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ilk YEŞİLe gitmek için acelesi var papa nınradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9850/9950 yukarıda
aşağıda ise 9700/9650DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9850/9950 yukarıda
aşağıda ise 9700/9650en yüksek 9860.. işlemler devam ediyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk YEŞİLe gitmek için acelesi var papa nınDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum