Bu haftanın son düşüş haftası olma ihtimali var.
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
-
günaydın arkadaşlar
avrupa ve abd borsaları ekside kapanırken sabah itibarı ile vadeliler yatay kırmızı da..
bugünün ÇARŞAMBA olduğunu ve dünkü yükselişin bugüne marj yaratmak için olabileceğini unutmayalım, hemen mala atlamayalım
trade olanağı bulursanızda kaçırmayın
herkese bol kazançlı bir gün dilerimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın üstad.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
avrupa ve abd borsaları ekside kapanırken sabah itibarı ile vadeliler yatay kırmızı da..
bugünün ÇARŞAMBA olduğunu ve dünkü yükselişin bugüne marj yaratmak için olabileceğini unutmayalım, hemen mala atlamayalım
trade olanağı bulursanızda kaçırmayın
herkese bol kazançlı bir gün dilerim
Fonet takip ettiğim kağıttı. siz de yazınca güzel yerden aldım 18 den verdim bereket versin.
Umarım siz de satmışınızdır. İyi günler" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
BEREKETİNİ GÖRÜN sn çakırmetinÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın üstad.
Fonet takip ettiğim kağıttı. siz de yazınca güzel yerden aldım 18 den verdim bereket versin.
Umarım siz de satmışınızdır. İyi günler

ben henüz vermedim, orta vade tutmak amacındayımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Çok iyi şirket, isabet etmişsiniz. Ama ben şu sıralarda yeşili görünce veriyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEREKETİNİ GÖRÜN sn çakırmetin

ben henüz vermedim, orta vade tutmak amacındayım
15,8 gelirse 15,6 stopla gene alırım.
Madem orta vade de düşünüyorsunuz SNGYO ya da bakın derim. Primli gözüküyor ama takasını süpürdüler bir kaç ayda" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
Yorum