Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
TCMB Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi)
250 baz puan artırılarak yüzde 45'e çıkarılacağını tahmin ediyor.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İyi yolculuklar Sn. Radyolog
Maalesef Bist için bu haftadan başlayarak pek umutlu değilim.
Gelişen son olaylar piyasaları şirazesinden kaydıracak gibi…
Pazartesi olmasa da Salı gününden başlayarak yeni bir düşüş dalgası başlayacak sanki.
Sıkışan endeks ve yetersiz hacim de teknik olarak bunu doğrular gibi.
Korkarımki bu sefer 7800 de tutmayıp çok daha aşağıları ( 6500)leri hedefleyecek sıkıntılı bir kaç hafta bizi bekliyor.
Umarım yanılırım ama bir süre emniyeti elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum.
Saygılar
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
22 ocak pazartesi den 5 şubat pazartesi ye kadar uzaklarda olacağım..gerek saat farkları gerekse olabilecek internet problemleri
nedeniyle sık katkıda bulunamayabilirim..
bu nedenle X 100 e haftalık bakmakta yarar görüyorum.diğer bir nedende 2024 te BİST için genel kanının ,karların 2024 te daha az
olacağı bununda hisse fiyatlarına yansıyacağıdır
Abi sen her tülü engeli aşarsın ihmal etme borsayı iyi gezmeler
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum