Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Günaydın..
Mutlaka farkındasınızdır diye düşünüyorum, yaşamın akışına uyumayan ters olan ne kadar çok şey olmaya başladı, değil mi?
Yanlışlıklar ve olumsuzluklar sanki kanıksanmış gibi!!
"Yok artık, bu kadar da olmaz" dediğimiz çok şeyin arkasından bir de bakıyorsunuz yenileri geliyor..
Sadece biz değil, dünya huzursuz..
Bir yanda siyasetin çirkin yüzü, ölüme sürüklenen masum insanlar, yoksulluğun giderek artışı, adına küresel ısınma dediğimiz ama doğrudan bizden kaynaklanan iklim değişikliği ve evrensellikten kopup varlıklarını sürdürmek için yerine bırakmamak için direnen yöneticiler..
Öte yanda bilimin durdurulamaz yükselişi, bilinmeyenlerin ortaya çıkarılmasındaki aşırı hız, teknolojinin neredeyse canlı bir organizmaya dönüşmesi, galaksiler ötesini görebilmeye başlamamız, hastalıkların tedavilerinde olağanüstü gelişmeler ve bunlar için gecesini gündüzüne katan bilim insanları..
Tam anlamıyla bir değişim/geçiş dönemine korkunç bir hızla girmek üzereyiz..
Kimin kazanacağı çok net ortada..
Tarih bu konuda tam bir ayna..
Bakmasını bilen için tabii ki..
Yüzü geleceğe dönük, kendisinin farkında olan ve bilimin kanıtlanmış sağlam yolunda yürüyenler için güzel bir gelecek var..
Hem de, tam da benim neslimin gençliğimizden beri hayal ettiği, ama ne yazık ki göremeyeceğimiz bir gelecek!!
Önce kendinizin sonrada çocuklarınızın beden ve ruh sağlıklarını korumak bu açıdan çok önemli..
Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta olması dileklerimle..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum