radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKTSKR ( PORTFÖYDE )
kar yeterli görülerek 70,25 den devredildi
ABV75 ten gitti.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74 den yine , yeniden poz. aldım.
abv..
yeniden alış için sutre gerisinde beklemedeyimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
istediğim kadar olmasada 73 ten bir miktarını geri aldım..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75 ten gitti.
abv..
yeniden alış için sutre gerisinde beklemedeyimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
en yüksek 8060 görülüp oradan gevşedik..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHedef 8100 gibi duruyor X100 için
günlük / haftalık direnç noktasıda yaklaşık 8100 gibi duruyor..
7500 gibi bir yelere kadar GEVŞEME olarak kabul edebilirizDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
5,99 dan çıktım.. ABVradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKFN ( PORTFÖYDE )
ilk hedef haftalıkta 5,61 olmalı..
5,61 üzerinde 7,00 ler neden olmasın ?
kalanlara bol kazançlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren yüksek 8060 görülüp oradan gevşedik..
günlük / haftalık direnç noktasıda yaklaşık 8100 gibi duruyor..
7500 gibi bir yelere kadar GEVŞEME olarak kabul edebiliriz
806X üzerinde kapanamadık yine..
BUGÜN 2. GÜN
YARIN ARTIK BUGÜNDENDE ÖNEMLİ ... BNCE..UMARIM 806X ÜZERİNDE KAPATIRIZ..
AKSİ TAKDİRDE 7800 / 7450 LERE KADAR SARKABİLİRİZ
İYİ AKŞAMLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu bugün toplanacak. Faiz kararının ise Merkez Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden saat 14.00'te açıklanması bekleniyor.
Beklentiler nasıl:
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) 250 baz puan artırılarak %37,50'ye çıkartılacağını tahmin ediyor.
AA Finans'ın, 23 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 12 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.
Ekonomistlerin politika faizindeki değişikliğe ilişkin beklentilerinin medyanı 250 baz puan artırım yönünde gerçekleşti.
Anket sonuçlarına göre, 250 ila 500 baz puanlık bir artırım öngören ekonomistlerin politika faizi beklentileri, %37,50 ile %40,00 arasında değişti.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
portföye aldımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
GWİND i radarıma aldım..
HEDEF 33
STOP 25,9DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kapaniş 7898.. Günün en düşük seviyesi..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
806x üzerinde kapanamadık yine..
bugün 2. Gün
yarin artik bugündende önemli ... Bnce..umarim 806x üzerinde kapatiriz..
Aksi takdirde 7800 / 7450 lere kadar sarkabiliriz
iyi akşamlar
Bugün 3. Gün..
Eğer tecrübelerim beni yaniltmiyorsa pala yarin 2 şekilde yönetecektir olayi :
1/ haftayi 8100 gibi bir yerlerden kapayip milleti malda tutmak
2/ 7790 civarinda bir yerlere sürükleyip ( gün içi ) milletin stoplari çaliştirmasini sağlayip yine 8000 gibi bir yerlerden
kapayip mal toplamak
bakacağiz.. Her halükarda sakin olmak gerekir
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum