psikolojik sınır kabul edilen 5000 altınada indik..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
pala psikolojiden anlıyor.. halkının sesine kulak veriyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpsikolojik sınır kabul edilen 5000 altınada indik..
yeniden 5000 üstüne attı

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ve TAVAN...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVAKVAK kritik yere geldi.. geçerse güzel hareketler izleriz
İYİMİ BÖYLE...
HEP SÖYLERİM... BORSADA SABREDEN KAZANIRDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
pazartesi ve salı günleri EN DÜŞÜK / EN YÜKSEK değerlere bakınca TOPLAMDA 127 PUAN KAYBETMİŞİZ..bunun 42 puanını bugün geri
aldı pala.. bakalım yarın ARİFE GÜNÜ ne yapacak ?
ben sadece VAKVAK ı verdim. benim istediğim hedef fiyata geldiği için..
iyi akşamlar..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Kazakistan'da haftada 4 gün çalışma seçeneği geliyor
Kazakistan'da Temmuz 2023'ten itibaren çalışanlar, haftada 5 gün yerine 4 gün çalışma seçeneğine sahip olacak.
Kazinform'un haberine göre, Çalışma Kanunu'nda yeni düzenlemeler yapıldı.
Buna göre, bu yıl temmuz ayından itibaren ülkede iş sözleşmelerinde tarafların onayı ile haftada 4 gün çalışmaya izin verilecek.
Ancak 4 gün çalışmayı tercih edenler 5 veya 6 günlük mesai saatlerini gelecek haftalarda dönüşümlü olarak yerine getirmek zorunda olacak.
Özel sektör ise 4 günlük çalışma seçeneğini kendi iş yönetmeliği çerçevesinde belirleyebilecek.
Genel izin günü pazar olarak kalacak.
Kaynak : Anadolu AjansıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGL
34,30 gibi bir seviyelerde yataya sardı.destek bulması durumunda hedef 36,70 ler olabilir
yürü be EREGL
çok spekülasyon yapıldı..hakettiği yerlerde değil teknik olarak
hedef yukarıda..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum