Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Sevilen long sentimentler.. Epeydir moda, bakalım..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercan çekişiyor sevdiğiminin endeksi...
dahada aşağılar kötü HEMDE ÇOK KÖTÜ olur..onlarda biliyor bunu..
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1420 alti kapanişlar iyi olmayacak..bir kez daha tekrarlayalim.
Ben şahsen yarin açilişi takiben 3 saat 1420 alti kapanişlar olursa ( hele birde hacimli ) önemli oranda mal boşaltirim
siz yinede bana bakmayin..deli meli değilsiniz yaa :d:d
iyi akşamlar
yatirim batirim tavsiyesi değildir..zaten böyle deli saçmasimi olur ?
dışarıda idim saat 15 ten sonra..16/17/18 kapanışları 1420 hafif altında keza günlük kapanışta öyle...
döviz artışına devam ediyor..yurtdışı yatay eksilerde...
yarın en azından açılış hoş olamayacak gibi..
STRATEJİM AYNIDIR ..
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi günler
yukarıdaki strateji aynen devam ediyor..
nedeks verdiğim seviye üzerinde tutunma çabalarını devam ettirecek gibi görünüyor ..şimdilik..
YURTDIŞI BORSALAR ile DÖVİZ falan yemyeşil..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın...
kötü başladık haftaya ve güne..
dövizin artmaya devam etmesi ve TÜİK tarım rakamları ortalığın içine etti.
pala her zamanki gibi stop yapmaya bile fırsat tanımadı..
zevk almaya bakacağız artıkDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
23 EYLÜL de PPK toplantısı var..MB nın faiz kararı bekleniyor.
şu an bloomberg izliyorum..yorumcuların tamamı bir FAİZ İNDİRİMİNİN DÖVİZDE BELİRGİN BİR DÜŞÜŞE YOL AÇMAYACAĞI GÖRÜŞÜNÜ
SAVUNUYORLAR.
o zaman geriye bir tek İNŞAAT LOBİSİnin etkisi akla geliyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
çin de bir gayrı menkul şirketinin batıp batmamasından bahsediliyor.. acaba yeni bir MORTGAGE krizine neden olabilirmi türünden..
sonuçta her taraf kıpkırmızı..bugün hava güzel ..gezmeye gidin.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-

Yorum