Günaydın, bol kazançlar
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
günaydın güzel insanlar. günün yolcusunu alctl seçiyorum atış serbest ....Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Deutsche Bank, en çok ve en az tercih ettiği hisseler listesini güncelledi
Deutsche Bank bugün yayınladıağı 2015 ilk yarı Türk hisse senedi
strateji raporunda en çok ve en az tercih ettiği hisseler listesini
güncelledi.
Deutsche Bank, en beğendiği hisseler listesinde, sağlam temel
göstergeleri nedeniyle Garanti Bankası'na, tüketicilere odaklı
olmaları ve düşük faiz ortasında faydalanacakları beklentisi ile
Arçelik, Ford Otosan ve Emlak Konut GYO'ya, negatiflerin aşırı
fiyatlandığı değerlendirmesi ile Coca-Cola İçecek'e, iyileşen
çekirdek faaliyet göstergeleri nedeniyle THY'ye, yüksek temettü
getirisi nedeniyle Aygaz'a ve ayrıca Sabancı Holding'e yer verdi.
En çok tercih edilenler listesinden Tekfen Holding ve Trakya
Cam ile Tüpraş, Erdemir ve Koza Altın çıkarıldı.
Deutsche Bank, en az tercih ettiği hisseler listesine ise,
değerini bulduğu düşüncesi ile Akbank'ı eklerken, listede
Albaraka Türk, Akenerji, Anadolu Efes ve Petkim yer aldı. Enka İnşaat
ise son 3 ayda BIST 100'ün yüzde 13 altında performans göstermesi
nedeniyle listeden çıkarıldı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ihlasa bak ... asyabanka bak .... çevremdeki insanlara en büyük dolandırıcıların yeşiller olduğunu söyledim bir türlü inandıramadım dedim dedim inanmadılar ne oldu şimdi....Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
etyat bedelsiz vermiş kendi neye yarıyorda bedelsiz neye yarıycak...
muhtemelen biraz yukarı çekip tabi kimseye vermeden saya saya ....... ardından kitle vatandaşa gitsin..
seçimler yaklaşıyor para lazım tilkilere...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEUTSCHE BANK, TURKIYE'DE EN COK TERCIH EDILEN HISSELER LISTESINDEN TEKFEN HOLDING'I CIKARDI
TKFEN mi toplıcak doyçe bank :::kahkaha2 :::kahkaha2
düzeltme geldi netekim buraları inerse 570 olabilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
deutsche bank, tekfen holding icin fiyat hedefini 6.1 tl'den 6.6 tl'ye yukseltti tavsiyesini al'dan tut'a dusurdradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüzeltme geldi netekim buraları inerse 570 olabilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Citigroup, tekfen holding için tavsiyesini 'al'dan 'nötr'e düşürdü
herkes tekfene vuruyor hayirdi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Deutsche bank, thy için fiyat hedefini 10,6 tl'den 12,2 tl'ye yükseltti, tavsiye 'al'Mevlana der ki;
Yorum
-
Türkiye TCMB PPK Toplantısı ve Faiz Kararı
12:00 – Almanya ZEW Beklenti Anketi (Ocak) – Önceki Veri: 34.9 / Beklenti: 40.0
12:00 – AB ZEW Beklenti Anketi (Ocak) – Önceki Veri: 31.8 / Beklenti: m.d.
14:00 – Türkiye TCMB PPK Toplantısı ve Faiz Kararı – Önceki Veri: %8.25 / Beklenti: %8.25
17:00 – ABD FED üyesi Powell konuşacak.Mevlana der ki;
Yorum
-
yok abi onla elleşmedim şimdilikradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreha ya senmi verdin güko :dMevlana der ki;
Yorum
-
Vkgyo bir bak radyolog abiMevlana der ki;
Yorum
Yorum