Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
yav zorunu bana vermişsin sabah beri 8.98 geçemiyo ben nasıl geçirem o iş beni aşar . tecrübeli lazım ben radyolog abiye havele ediyom 98 gerisi bendeEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
senin işinde doları durdurmak olsun efekent hocam.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sen garanı tutamazsan dolar şahlanır AGAGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin işinde doları durdurmak olsun efekent hocam."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
aşağıdan güç topladım bu seferde olmazsa daha olmaz haydi garan at kendini 9 üstüneEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen garanı tutamazsan dolar şahlanır AGA
Mevlana der ki;
Yorum
-
orası ayı tuzağı olabilir abi. az aşağı çekelim 81450 gibiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100
82 bin benim için son durak olur ( 81991)
ne dersin efekent"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100
82 bin benim için son durak olur ( 81991)
ne dersin efekentEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterorası ayı tuzağı olabilir abi. az aşağı çekelim 81450 gibi
bunlar ne yav ben ürktüm iyice 8.97 yazayım alırsalar alsınlar benim malı
Mevlana der ki;
Yorum
-
3.90 maliyetli burcem var elimde birde . sabah 4.01 gördü geldi çok hızlıydı ama veremedim
ama bunda sıkıntım yok dursun .Mevlana der ki;
Yorum
-
her zaman öyle değilmiydi zatenEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT GÜKO25 radyolog+
ne güzel ortam be. 3 lü pas

durmak yok yola devammm
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
rsuayadan kaçanlar bize gelir o zaman ben bekleyeyimEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRusya borsası %-5,05
Usdrub %+3,11
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum