Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bu vakıfbankın ta amg bir kutulamdım gitti ne uyuz bankaymış doğru düzgün çalışmıyo ::)))))))))))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
senetlere bakamadım abi. yoğun bir hafta. güko yazıyor. bak vakbn ye sövdü şahlandı.
boşa sövmez o bilirsin.
yav helal olsun bi sen anlayabiliyorsun yazdıklarımı boşuna ağam demiyom sana :::))))))))))))))))
Mevlana der ki;
***KATMR***KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***KATMR***KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : 10032 Sokak No: 10 A.O.S.B. Çiğli İzmir
Telefon ve Faks Numarası : 0 232 376 75 75 / 0 232 394 01 97
E-posta adresi : yatirimciiliskileri@katmerciler.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0 232 376 75 75 / 0 232 394 01 97
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Yeni sipariş alınması hk
AÇIKLAMA:
Şirketimiz 2015 yılında teslim edilmek üzere, Yurt dışı kaynaklı 6.653.000 Euro tutarında muhtelif itfaiye ekipmanı siparişi almıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
257. den kartonu verdiler elime kısmetimde ne varmış bakalım ::)))))))))
Mevlana der ki;
Ortaklığın Adresi : 10032 Sokak No: 10 A.O.S.B. Çiğli İzmir
Telefon ve Faks Numarası : 0 232 376 75 75 / 0 232 394 01 97
E-posta adresi : yatirimciiliskileri@katmerciler.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0 232 376 75 75 / 0 232 394 01 97
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Yeni sipariş alınması hk
AÇIKLAMA:
Şirketimiz 2015 yılında teslim edilmek üzere, Yurt dışı kaynaklı 6.653.000 Euro tutarında muhtelif itfaiye ekipmanı siparişi almıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
sen bakasın diye yapıştırdım haberi işe yararsa haber et abi
Mevlana der ki;
elimdeki bir kağıt ben inat ettikçe oda inat ediyo bakalım sonumuz ne olacak o mu beni mutlu edecek yoksa ben mi onu mutlu edecem ::::::::::))))))))
Mevlana der ki;
Yorum