Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Karsan, Ulaştırma Bakanlığı'ndan 25 Adet e-ATA 18 metre körüklü elektrikli otobüs siparişi aldı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı 'nın EC-NEAR/ANK/2024/EA-OP/0046 sayı ile açmış olduğu ihaleye 19.08.2024 tarihinde katılım sağlanmış olup, ihale şirketimiz tarafından kazanılmıştır. 25 Adet e-ATA 18 metre Körüklü Elektrikli Otobüs siparişi alınmıştır.
Söz konusu araçların tesliminin 2025 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanmaktadır.
analizlerimiz arasında fazla bir fark yok.. umarım sizin dediğiniz gibi olur sn
çakırmetin
Elimizdeki kağıtlar da büyük ölçüde aynı.
Ama ben Viop'ta da işlem yapıyorum sürekli. O yüzden stopsuz işlemim olmaz.
Merkez bankası kararından sonra yön belli olacak. Sembolik de olsa yapılacak bir indirimi piyasa olumlu karşılayacaktır.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum