Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
BOFA " Karıncanın belini incitmeden" aldıklarını veriyor gibi.
Biraz sertleşirse 9450 ye kadar gevşeme normal sanki..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
aynen sn çakırmetin..Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBOFA " Karıncanın belini incitmeden" aldıklarını veriyor gibi.
Biraz sertleşirse 9450 ye kadar gevşeme normal sanki...

uzun zamandır bu aracı kuruma dikkat çekmek istememin nedeni, tek başına ne kadar etkili
olduğunu, bist in bist değil bank of un oyun sahası olduğunu ifade etmekti.. devam ederse , ilk durağımız benim
analizlerimdede o civar gözüküyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
gelen alımlar endekside yukarı çekti.. hayırlısı bakalımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO
elinde olanlar 279 / 288 dirençlerine dikkat etmeliler.. bende yokDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ben de aldım şimdi. Ya nasip...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPOLHO
eklendi.. hayırlısı bakalım
Bu arada KLKİM e de bakın isterseniz.
Bilançosu iyi geldi kanal katladı ancak oradan hak etmediği sert satış yedi.
Takası incelediğimde son 10 günde yatırım fonları ve emeklilik fonları çıkış yaptı.
Bugün de Marbaş elindekileri,nin hepsini verdi .
29,5 altına sarkmazsa ekmek yedirir gibi..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
gelen alımlar endekside yukarı çekti.. hayırlısı bakalımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO
elinde olanlar 279 / 288 dirençlerine dikkat etmeliler.. bende yokDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
XBANK ta kırmızı renk hakim.. az da olsa...XUSIN de hareket izleniyor..
MAJOR bankalar keyifsiz.. efenim, bankalar inerse insin diğer endekslerle yukarı devam ederiz..maalesef
bizim borsamızda öyle olmuyor işte.
teknik dirençlere doğru hareket devam ediyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
POLHO poz. aldımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPOLHO , THYAO
gelecek hafta ekranımda olacak..
TOMBULKUŞ alamadım sabahki işlerim dolayısı ile.. borsada kısmet deiilse olmuyor işte.. ne yapalım kısmet
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Üstad Polho da beni bekliyormuş 10,59 aldım fırladı gitti.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPOLHO poz. aldım
TOMBULKUŞ alamadım sabahki işlerim dolayısı ile.. borsada kısmet deiilse olmuyor işte.. ne yapalım kısmet
Dediğiniz gibi Nasipten öte Köy yok
)
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
-
Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de aldım şimdi. Ya nasip...
Bu arada KLKİM e de bakın isterseniz.
Bilançosu iyi geldi kanal katladı ancak oradan hak etmediği sert satış yedi.
Takası incelediğimde son 10 günde yatırım fonları ve emeklilik fonları çıkış yaptı.
Bugün de Marbaş elindekileri,nin hepsini verdi .
29,5 altına sarkmazsa ekmek yedirir gibi...
KLKİM
katılıyorum sn çakırmetin 29,5 rakamına.. o seviye beklenip poz. denenebilir.. düşüşün devamı halinde ise
28,85 in kırılması OV trend aşağı kırılımı anlamına gelir.
bu da unutulmamalıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum