10700 / 10800 bugün muhtemel hareket seviyelerimiz gibi görünüyor
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
11000 lerin psikolojik DİRENÇ
10000 LERİN İSE PSİKOLOJİK DESTEK olacağı günlere girebiliriz.. bu aralıkta yeterince silkeleme yapabilirse pala, direnç
mirenç dinlemez tarihi rekorlara imza atabilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11000 lere yaklaştıkça VOLATİLİTE ARTACAKTIR.. her türlü numara dönebilir bundan sonra..
ben her zaman olduğu gibi % 30 kadar nakitle yola devam ediyorumradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11000 lerin psikolojik DİRENÇ
10000 LERİN İSE PSİKOLOJİK DESTEK olacağı günlere girebiliriz.. bu aralıkta yeterince silkeleme yapabilirse pala, direnç
mirenç dinlemez tarihi rekorlara imza atabilir
öngörülerim çerçevesinde pala hareketine devam ediyor..
ne kadar süre.. bunu ancak tek şey bilebilir : PALA NIN PAŞA KEYFİ

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCEMTS
bakın bakalım bir çorba parası çıkarmı ( dostum GÜKO nun kulakları çınlasın )
11,10 / 11,68 aralıkları belirleyici olacak.. ne tarafa kırarsa bence o tarafa sert hareket edebilecektirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
11,10 lara yaklaşıyoruz.. elde olanlar dikkat etsinradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11,10 / 11,68 aralıkları belirleyici olacak.. ne tarafa kırarsa bence o tarafa sert hareket edebilecektirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10660/10550 lere kadar iniş olabilir.. buralarda güç toplayacağını umuyorum endeksin
pala vermeye devam ediyor... muhtemeldirdki 10000 hafif altınıda gösterecek...
son 32 gündür düşüşlerde hacim artması beni rahatsız ediyor.
henüz TEKNİK OLARAK AŞIRI SATIMDA DEĞİLİZ.. bu da TEKNİK OLARAK DÜŞÜŞÜN DEVAM EDEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
tarihi tl zirvelere yaklaşıyoruz.. buralardan 10880 / 10850 lere kadar bir pull back beklemek gerekir bence..
eğre pala yapmazsa göstergelerin düzelmesi rüzgarınıda arkasına alarak 11084 / 11100 leri geçecektirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum