Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
ilgili başlığa ekledim, sizede ÖM ile bildirmiştim sn sarısıcak : 10 mayıs, saat 11,10 dasarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMigrosa baktınız mı Sayın Radyolog?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKARYE
bugün radarımda olacak
portföye eklendiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröncelikle 10209 gibi seviye yukarı kırılıp üzerinde tutunmalı endeks.. ( ÇOK KV DE )
henüz bir yukarı dönüş işareti alamadım.. bu tür günlerde pala GENELLİKLE günü en düşüğünden kapatırDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİR KEZ DAHA HATIRLATAYIM
10250/10300 LER ALTINDA 98XX lere kadar belirgin bir destek görünmüyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlük usd bazli grafik
307 usd gibi bir yerde tutunup tutunmamak belirleyici olacakEN DÜŞÜK 10055 KAPANIŞ 10055radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhenüz bir yukarı dönüş işareti alamadım.. bu tür günlerde pala GENELLİKLE günü en düşüğünden kapatır
teknik olarak inecek daha yol var..
NEREYE KADAR 98XX lere kadar..
ANCAAAK... HERKESİN BEKLEDİĞİ YERDE :
PALA YA DAHA FAZLA İNDİRMEZ SERT DÜŞÜŞÜ SERT YUKARI İLE TELAFİ EDER
YA DA
HERKESİN BEKLEDİĞİ YERDEN DAHA AŞAĞILARI HEDEFLER
her 2 durumda da o seviyelere geldiğimizde yeniden değerlendirme yaparım..
NO PANİK..
İYİ AKŞAMLARDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın arkadaşlar
X100 İÇİN BUGÜN
İLK DİRENÇ 10400 civarında olmalı ki yeniden yükselen kanal içine girebilelim ( ANALİZ İLGİLİ BAŞLIKTA )
İLK DESTEK ÖNCE 99XX SONRA 98XX lerde
bu aralıklar belirleyici olacak..hani demiş ya ulu bir borsa büyüğü:
SELL İN MAY AND GO AWAY ( MAYIS TA SAT VE TOZ OL
)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
BofA Securities, Türk bankalarının hedef fiyatlarında değişikliklere gitti
BofA Securities;
Akbank için tavsiyesini 'Al' olarak verirken fiyat hedefini 66.0 TL'den 90.0 TL'ye çıkardı,
Garanti Bankası için tavsiyesini 'Al' olarak verirken fiyat hedefini 99.0 TL'den 136.0 TL'ye çıkardı,
Yapı Kredi Bankası için tavsiyesini 'Al' olarak verirken fiyat hedefini 36.0 TL'den 47.0 TL'ye çıkardı,
İş Bankası (C) için tavsiyesini 'Al' olarak verirken fiyat hedefini 16.8 TL'den 21.0 TL'ye çıkardı,
Halkbank için tavsiyesini 'endeks altı getiri' olarak verirken fiyat hedefini 9.5 TL'den 12.7 TL'ye çıkardı,
Vakıfbank için tavsiyesini 'endeks altı getiri' olarak verirken fiyat hedefini 15.0 TL'den 19.0 TL'ye çıkardı.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum