9060 ... tutunmazsak 8950 ye gideriz..
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün için hareket alanları:
8950 / 9060 / 9170radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren yüksek 9152 göstermiş pala..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHort 5 22 /50 günlükler üzerinde seyir devam ediyor
olumlu..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9060 ... tutunmazsak 8950 ye gideriz..
en yüksek 9168 gösterip 9129 kapattık.. günlük kapanışı olumlu buluyorum
yarın haftanın son işlem günü..
bakacağız
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
haklısınız sn sarısıcak.. izlemedeyim..sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖnemli olan haftalıkta geçen haftanın üstünde kapatmak.
tarihi zirvelere yaklaştıkça ıkınma sıkınmalar olacak, pala ileri geri yaparak yol çizecektirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Borsa pazartesi ve salı açık mı?
Borsa İstanbul çalışma saatleri, Ramazan Bayramı öncesinde belli oldu.
Buna göre; Borsa, bayramda özel bankalar ile aynı çalışma saatlerinde yer alacak. Borsa İstanbul, 8 Nisan Pazartesi günü tam gün, 9 Nisan Salı günü ise saat 13.00'a kadar işlem görecek.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
8960/900 DESTEK
9200 / 9340 DİRENÇ9331 EN YÜKSEK..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünün takasları BAYRAM SONRASIna kalacak
bu bist e ciddi bir alış getirebilir.. dirençleri zorlayabiliriz
devam ediyor seansDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Hissem maliyetine geldi,bazılarından kar ettim hemen satayim demiyorum.. En azindan bayram öncesi 1,5 iş gününü bekleyeceğim..
Takas avantajinin o zamandada kullanilacağini düşünüyorumDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum