günaydın bol kazançlar
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
sen niye taktın bu kağıda abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEGYO ( PORTFÖYDE )
2023/4 de zarar açıkladı ve gerilemesini yaptı..şu aralar yukarı hareket etme niyetinde
vardır bir bildiğin boşa takmanMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sen niye taktın bu kağıda abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEGYO ( PORTFÖYDE )
2023/4 de zarar açıkladı ve gerilemesini yaptı..şu aralar yukarı hareket etme niyetinde
vardır bir bildiğin boşa takmanMevlana der ki;
Yorum
-
yavaş yavş sessizce gidiyor yukarı beni satmamı bekliyor hızlanmak içinGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şu ktskr bir incelermisin haber bekliyorum senden
Mevlana der ki;
Yorum
-
niye 2 kez gönderdin.. çok gönderince daha sağlammı oluyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen niye taktın bu kağıda abi
vardır bir bildiğin boşa takman
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ben bir kere gönderdim de site iki kere göndermiş bakım lazım sahibine söyleyelimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniye 2 kez gönderdin.. çok gönderince daha sağlammı oluyor

Mevlana der ki;
Yorum
-
mesela...9105 lere kadar diyelimmi ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu meşhur 9240 lar yine en azından şu ana kadar aşılamadı..
bu da beni rahatsız ediyor.. en azından seans içi sert bir düzletmeye hazırlıklı olunDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
EN DÜŞÜK 9121.. gün devam devam ediyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela...9105 lere kadar diyelimmi ?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela...9105 lere kadar diyelimmi ?en düşük 9112..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEN DÜŞÜK 9121.. gün devam devam ediyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu borsada para kazanmak zor iş ,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı doğru bir tur daha mümkün görünüyor.. 9112 den de aşağıları deneyecekmi pala, bakalım
eski borsa düzeni gelsin abi
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum